Rep Gücü : 810 Tecrübe Puanı : 6 Kayıt tarihi : 19/06/09 Doğum tarihi : 16/08/86 Yaş : 38 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Öğrenci:Müzik Lakap : AbLacık(:
Konu: Özgün Biz AyrıLdık -2009- aLbümü Salı Haz. 23, 2009 10:15 pm
BİZ AYRILDIK
Bir zor gecelerde ıslak hecelerde Bir şarkı olsam derdimi anlatan aşk hasretiyle yasak bedeninde Bir ışık olsam içini aydınlatan Yok diyor ne bir söz yarım kalan Yolu yok diyor inanması zor ama Yok diyor seninle olmaz inan sonu yok diyor gel otur derdine yan Daha bugün senden konuştuk Daha bugün seni sordular İyi dedim keyfi yerinde Yeni bir aşk bulmuş diyemedim Seni soran gözler peşimde Beni saran korkuyu silemedim Onun için utandım belki Biz ayrıldık diyemedim
MÜHÜR
Bakınca her fotoğrafına Dudaklarım mühürleniyor Düşünmeden yazar şu hayat acı sonları Duvarları yosunla dolu Gönül yine derin yaralı Kader değil insan acıtır canı Ne yıldızlar yanar Yokluğun kör karanlık Ne de bu gün doğar Sensizlik benle yaşlanmış en büyük acı İnan değişmez yerin bende aynı Ne yağmurlar diner Gönlümde her bir hücre Bana seni diler Sensizlik benle yaşlanmış en büyük acı İnan değişmez yerin bende aynı
HAYRET
Seyret beni şimdi uzaktan Belki olur da çok seversin Pardon yanlış mı biliyorum Kıskanmam mı derdin Sen ki yaramaz Aşka hiç inanılmaz Güçlü,kariyer sahibiydin Benle sıradan bir ilişki Bağlanmam mı derdin Utanmadan bi de soruyor musun Sevgilin kim diye Seni biraz ezik gördüm Bi de eskimiş hal ile Hayret ettim hayret Görünce şaşırdın Hayret kızardın daraldın Ha gayret anlaşırsın tatlım Aşkın ne önemi var İnanma ağla giderken iyi düşün Senden güzeli de var Hayret Görünce şaşırdın Hayret kızardın daraldın Ha gayret anlaşırsın tatlım Aşkın ne önemi var İnanma ağla giderken iyi düşün Benden güzeli mi var
ÖRÜMCEK
Gün gelir bir anda Herkes benzeşir Dün dövüşenler tezgahlarda Uzlaşır İşler tıkırında İlişkiler süt liman Aynılaşırken ufak ufak Yalnızlaşılır Ben sana uyanık ol demedim mi Bu elbise sana bol demedim mi Gitme bataklık yol demedim mi Demedim mi demedim mi Ben sana uyanık ol demedim mi Bu elbise sana bol demedim mi Gitme bataklık yol demedim mi Demedim mi demedim mi İnadına inadına dönüyor dünya Örüyor bak ağlarını örümcek Kolu kanadı kırık Acıdan aşkın hor görüldü Ne zulüm gördü ah vazgeçene dek Ne bana benze Ne beni kendine benzet Olduğun gibi kal Bana da müsade et Ne kadar çok yatak O kadar pişmanlık Kendine benzemeyeni sevebilmek de marifet Ben sana uyanık ol demedim mi Bu elbise sana bol demedim mi Gitme bataklık yol demedim mi Demedim mi demedim mi Ben sana uyanık ol demedim mi Bu elbise sana bol demedim mi Gitme bataklık yol demedim mi Demedim mi demedim mi İnadına inadına dönüyor dünya Örüyor bak ağlarını örümcek Kolu kanadı kırık Acıdan aşkın hor görüldü Ne zulüm gördü ah vazgeçene dek
TUZAK
Tuzak olup beklemek Tanımadan ellemekten zor Yakın ya da uzakta kavramak aşkı Sevişmekten zor İçindeki sıkıntıyı sevişirken atıyor musun Başka tenlerle mutlu musun söyle Biran olsun düşündün mü Aşk var mı Gözü kör mü Ama boşver ne anlarsın Sana aşkı anlatmak Sevişmekten zor Tuzak olup beklemek Tanımadan ellemekten zor Yakın ya da uzakta kavramak aşkı Sevişmekten zor Çok mutluyduk Ama yok olduk Kapandı bak son perde Bensiz kalmak korkutur mu seni üzer mi söyle Yüzümdeki çizgilerle barışmayı öğrendim ben Sense hala neyse boşver Sana aşkı anlatmak Sevişmekten zor Tuzak olup beklemek Tanımadan ellemekten zor Yakın ya da uzakta kavramak aşkı Sevişmekten zor
ZİLLİ
Çok hoşuma gidiyor İnanamıyorum aklım şaşıyor Bütün dünya onu konuşuyor Banamı geliyor, kül kedisi Canı isterse marsa gidiyor Temmuzda bile kayak yapıyor Babadan zengin köşkte yaşıyor Vakit geliyor, kül kedisi Hatun şöhretli ama ben kalender meşrebim Yemesi zor ama ben işimi bilirim Tek elle kopça çözüp öpmeyi de bilirim Bu kız zilli fakat ben yola getiririm
YANA YANA
Hadi sonuca bağla Aşkımı onayla Çal kendini gel benimle Sebebini sorma Ona buna sarılma Gücenirim sonra Sen benimsin özelsin Nedenini sorma Ah gözlerin ele vermeli Aşk sözlerin dile gelmeli Yana yana yana yana Yorgun solgun yüzleriz Biz seversek özleriz Bak zamanın keyfine Zincir vurma kendine Durgun sakin bir deniz Biz içinde yüzeriz Bak hayatım keyfine sallan kendi kendine Yana yana yana yana yana…
ÇIĞ GİBİ
İnan ki sen gideli bulutlar hep ağlıyor Sensiz son gecemi gökyüzüne fısıldıyor Rüzgar yıldızlara gitti o dönmez diyor Kalbim son sözünü söylemeden can veriyor Bedenim buz kesiyor Yalnızlığın sessizliği Bir çığ gibi çöküyor kanayan yüreğim Bir ümit ile son bir şans diliyor Belki de ömür biter Yalnızlığım geçer İçime akan gözyaşlarım Yağmur olur biter Belki de hiç gibi ömür biter Yalnızlığım geçer gider İçime akan gözyaşlarım Sel gibi coşar gider..
DİRENİYORUM YOKLUĞUNA
Bugün ayrılığın doğum günü Anılar geliyor üstüme üstüme Sensizlik yakıyor canımı Bu da beni mahvediyor Göz yaşlarım yokluğuna İsyan etmiş haykırıyor Bi de üstüne sen yine mutlusun ya Bu da beni kahrediyor Alışıyorum geç olsa da Yana yana katlanır bu yürek Acılara gem vura vura Direniyorum yokluğuna…
KOŞ KOŞ
İster söv ister ağla yan Vazgeçmek zor aşktan Belli bir kural var onda Hep kaçanı kovalar İster gül ister oyna sen Kurtulmak zor benden Zırdeli bir yürek var serde Senden asla vazgeçmem Koş koş kovalar Delikanlı korkmaz aşktan Kaç kaç kovalar Deli gönlüm kaçmaz aşktan Koş koş kovalar Delikanlı korkmaz aşktan Kaç kaç kovalar Deli gönlüm koş..
AŞK ACIYI SEVER
Aşk derin acılar sever Açık denizlere yüreğini serer Ne rüzgarlar ondan korkutur beni Kalbin yoktur ezberi Unutur üzenleri Ne de yağmurlar ondan korkutur beni Aşkın yoktur ezberi acıyı sever Üzeni unutur unutulur gider Gönül avunur yeni bir kalp sever Her insan kaderini kendisi çizer Aşk için unutulur değer Acısı geçer gider Ne yağmurlar ondan korkutur beni Aşkın yoktur ezberi acıyı sever..