Gökhan-Tugce Moderatör
Rep Gücü : 383 Tecrübe Puanı : 1 Kayıt tarihi : 20/06/09 Doğum tarihi : 12/06/96 Yaş : 28 Nerden : İçel-Erdemli İş/Hobiler : Öğrenci :P/İnternet Lakap : Tuti yada Tutti Fruttii
| Konu: Gökhan Özen-Bize Aşk Lazım 2009 Albümü Paz Haz. 21, 2009 3:37 pm | |
| ------------------------------------------- Vah Vah 3.58
Demek yalan vaadler Ateşini söndürdü Demek yangın gözlerim Seni geri döndürdü Sakın benden aşk dilenme Hani bulmuştun eşini Kim çaldıysa yüreğini ona söyle O sallasın beşiğini çok mahsun gördüm seni
Vah vah! Bensiz, öksüz mü kaldın? Vah vah! Hani sen hiç ağlamazdın? Bu ibretlik halinle Vah sana vah sana vah!
El değmemiş aşkımızın Rresimleri bende durur Bakıyorum yere düşmüş Sendeki şahane gurur Sakın benden aşk dilenme Hani bulmuştun eşini Kim çaldıysa yüreğini ona söyle O sallasın beşiğini Çok hicaz gördüm seni
---------------------------------------------
Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Gökhan Özen Aranjör: Suat Aydoğan ----------------------------------- Bize Aşk Lazım 4.04
Sen benden ayrılmadın, ellerin ayrıldı ve şimdi onlar bana mı düşman? Sen benden ayrılmadın, gözlerin ayrıldı ve şimdi onlar bin kere pişman Vallahi, billahi bin kere pişman
Ayrılsa da yollar kalplerimiz bir Sen gitsen gölgem peşinden gelir Sana kapım hep açıktır Hiç çalmadan gir
Bize aşk lazım! Bize aşk lazım! Ayrılık değil Sen benim canımsın, öbür yarımsın Yabancı değil...
Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Gökhan Özen Aranjör: Suat Aydoğan ----------------------------------------- Öldürür Sevdan 5.09
Delisin deli Böyle ayrılık olur mu! Delisin deli Can bedenden hiç kovulur mu!
Yaz baharın güz olunca Gönlüne hüznüm dolunca Sen de bensiz el ocağında anlayacaksın
Yaz baharın güz olunca Dünlerin hesap sorunca Sen de bensiz el ocağında Ağlayacaksın
Hatıralar sayfa sayfa Kalbimde sen parça parça Bu gidişle en sonunda yaşatmaz beni Öldürür sevdan
Söz: Gökhan Özen Müzik: Gökhan Özen Aranjör: Erhan Bayrak --------------------------------------------- Yüz Yılın Aptalı 4.34
Bakma, yüzüme bakma Elimi tutma Hiç kendini boşa kasma İnanmam bundan böyle sana inanmam
Candın, ömrüme anlamdın Niye kararsız kaldım düşün İçimde kor kor yanan ateşken Kalbimde buz gibi dağıldın
Bedeli neyse acısı neyse ben çekerim ben öderim Senle gurursuz yaşamaktansa Gururlu kalsın yüreğim
Sevgi verdim güven verdim gönlümü verdim Yaşanmamış yarınlardan ömrümü verdim Şimdi ben yüz yılın aptalı mıyım ki? Bir daha sana döneceğim?
Sevgi verdim güven verdim gönlümü verdim Yaşanmamış yarınlardan ömrümü verdim Şimdi ben yüz yılın aptalı mıyım ki? Bir daha seni seveceğim?
Söz: Gökhan Özen, Deniz Erten Müzik: Gökhan Özen Aranjör: Gökhan Özen ------------------------------------------ Kınalım 4.49
Göz görmeyince Gönül katlanır Ben sensizliğe neden katlanıyorum?
Herşey yerinde Kalbimden başka Kalbimi sana verdim alamıyorum
Ah benim kınalım Yüreği yaralım Kimlere gülelim avunalım... Olmaya sen karası bahtımın Yeminler mi yeminler mi ediyorsun? Sen buna sevmek mi diyorsun?
Söz: Gökhan Özen Müzik: Gökhan Özen Aranjör: Suat Aydoğan --------------------------------------- Bize Aşk Lazım 4.04 (R&B)
Sen benden ayrılmadın, ellerin ayrıldı ve şimdi onlar bana mı düşman? Sen benden ayrılmadın, gözlerin ayrıldı ve şimdi onlar bin kere pişman Vallahi, billahi bin kere pişman
Ayrılsa da yollar kalplerimiz bir Sen gitsen gölgem peşinden gelir Sana kapım hep açıktır Hiç çalmadan gir
Bize aşk lazım! Bize aşk lazım! Ayrılık değil Sen benim canımsın, öbür yarımsın Yabancı değil...
Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Gökhan Özen Aranjör: Suat Aydoğan Mix: Suat Aydoğan Müzik Direktörü: Suat Aydoğan -----------------------------------------Vah Vah 3.58 (R&B)
Demek yalan vaadler Ateşini söndürdü Demek yangın gözlerim Seni geri döndürdü Sakın benden aşk dilenme Hani bulmuştun eşini Kim çaldıysa yüreğini ona söyle O sallasın beşiğini çok mahsun gördüm seni
Vah vah! Bensiz, öksüz mü kaldın? Vah vah! Hani sen hiç ağlamazdın? Bu ibretlik halinle Vah sana vah sana vah!
El değmemiş aşkımızın Rresimleri bende durur Bakıyorum yere düşmüş Sendeki şahane gurur Sakın benden aşk dilenme Hani bulmuştun eşini Kim çaldıysa yüreğini ona söyle O sallasın beşiğini Çok hicaz gördüm seni
Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Gökhan Özen Aranjör: Gökhan Özen Gitarlar: Gökhan Özen Keyboard: Suat Aydoğan Ritmler: Yaşar Akpençe Mix: Ulaş Ağçe Müzik Direktörü: Gökhan Özen ------------------------------------------------ Resimler Hayaller 5.30 (Albüm Edit)
Resimler hayaller paramparça Senin de gözlerin uzaklara öylece Dalmıyor mu hiç söyle...
Kim haklı kim suçlu Bir garip ararken yitirdik, hikayemiz böyle Ne biliyorsun kim güler sonunda Bir ömür boyu yalnızlık galip belki de...
Sana kalmaz, kime kalmış ki Bu malla mülkle kandıran dünya, oynak (kalleş) böyle Değişiyorsun, yitiriyorsun Sen bizi günden güne...
Resimler hayaller paramparça Senin de gözlerin uzaklara öylece Dalmıyor mu hiç söyle...
Söz: Gökhan Özen Müzik: Gökhan Özen Aranjör: Gökhan Özen ------------------------------------------
| |
|