Rep Gücü : 810 Tecrübe Puanı : 6 Kayıt tarihi : 19/06/09 Doğum tarihi : 16/08/86 Yaş : 38 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Öğrenci:Müzik Lakap : AbLacık(:
Konu: GüLben Ergen Uzun YoL ŞarkıLarı aLbümü ::2009:: Cuma Haz. 19, 2009 10:50 pm
ÜZGÜNÜM
Hava soğuk ayaz bu gece Aşk esaslı bilmece Elimde hüzünlü bir hece Üzgünüm çok üzgünüm
Kırıldık ince ince tıkandık çözülemeyince Sende üzerime gelince kırdım çok üzgünüm
Belki bir kaç gün daha kalsak Bir çıkar yolunu buluruz Ne malum sabredersek belki Mutlu oluruz
BU SU HİÇ DURMAZ
Kar Gibi Örttün Üstümü İçimde Tüm Çiçekler Birer Birer Titrediler Uykusuzluğundan Belli Kafanda Birikintiler Teker Teker Döküldüler Sen Hep Kendine Önlemler Aldın Ben Kendime Yasaklar Koydum Önümüzde Barajlar Var Bu Su Hiç Durmaz Yaşamak Dopdoluydu Akan Pınarlar Gibi İnanmayanlar Beklediler Umutlarını Borç Verdin Cebinde Hiç Kalmadı Dostların Anlamadılar Sen Hep Kendine Önlemler Aldın Ben Kendime Yasaklar Koydum Önümüzde Barajlar Var Bu Su Hiç Durmaz Nar Gibi Güzelliğin Gizliydi Vereceklerin Fazlaydı İnsanlar Anlamadılar Sustun Sustun Konuşmadın Sonra Kaçtın Arkana Bakmadan İnsanlar Şaşırdılar Sen Hep Kendine Önlemler Aldın Ben Kendime Yasaklar Koydum Önümüzde Barajlar Var Bu Su Hiç Durmaz
ÇİLEKLİ
Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım Mütemadiyen anarmıydım adını Bilirsin hassasımdır konu sen olunca Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutarmı Varlığın öle bi sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa sölesin birisi Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın bizi
GİDEN GÜNLERİM OLDU
Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dize gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata
ESKİDEN OLSA
Eskiden olsa Yalvarırdım gitme derdim Artık halim yok Eski sabrım yok Eskiden olsa Yalnız kalmaktan korkardım Anladım ylnızlıklar geçici Git gidecek gücün varsa Gidince yüzün gülecekse Seni istemem zaten birşeyler bittiyse Git bekleyen biri varsa Yüreğin onun yanındaysa Seni istemem bu günahkar halinle
SÖZ
Ne yeni güne uyanmak Ne uyanmak nede hayat endişesi Dahada kötüsü var su bile sensiz içilmiyor Nefes alışlarım gündelik telaşlarım Sohbeti hoş arkadaşlarım sensiz çekilmiyor Ne kadar hoştu aydınlık bazen loştu Kaçan hiç bir şey yoktu neden bu kadar koştuk Söz bir daha kırmam seni Üzerine titrerim ilk günkü gibi Anladım ne çok sevmişim seni Orta yolu buluruz gel yeterki
TAM ORTASINDAYIM
Tam ortasındayım yağmurun Karın soğuğun ortasındayım Nasıl da paylaşıyor insan isterse Nasıl da birmiş meğer hasretler Nasıl da mecburmuşuz Sabretmeye, sevmeye, öğrenmeye Tam ortasındayım yolun Koşunun ortasındayım Tam varıyorum ki hedefe Bir yenisi başlıyor Bu oyun hep aynı değişmiyor Hala devam hala figan Hem de bile bile Nasıl da paylaşıyor insan isterse Nasıl da birmiş meğer hasretler Nasıl da mecburmuşuz Sabretmeye, sevmeye, öğrenmeye
KÖRDÜĞÜM
Ayrılmamışız gibi avuttum kendimi Unutmuş saydım bütün derdimi Aynaya baktığım o an geldi mi Gördüğüm sadece senden ibaret Kördüğüm sadece senden ibaret O kadar gün geçti O kadar gece.. Ne söyledin kalbin beni sorunca Her şarkıda senden bir şeyler bulunca Gördüğüm sadece senden ibaret Kördüğüm sadece senden ibaret Kendini haklı buluyor musun ?
BİR ŞANS DAHA
Sevmelere özenecek kadar olmasada çok iyi biriydin Aşka akıl verdirmek konusunda bir kaç adım geriydin Çok ilgiden şımarır kadrimi kıymetimi bilmezdin Yamacına sokulmamak daha iyisin uzaktan da güzeldin
Bir kere şansımızı denedik Üzgünüm ama haklı bile çıkamıyorsun Mutluluk için kurduğum hayaller hala cebimde Malesef içinde artık sen yoksun
Bir şans daha istiyorsunda Bence ben dönmem geriye Zaten hayat güzel ne bugün ne yarın harcanır mı senle Bir müddet kayboL deneyelim sensizlik nasıl gelicek Düzelirsen göz önünde bulundururum nasipse kısmetse