~betüş Co-Admin
Rep Gücü : 785 Tecrübe Puanı : 2 Kayıt tarihi : 19/06/09 Doğum tarihi : 04/11/90 Yaş : 33 Nerden : BaLıkeSir İş/Hobiler : Muhasebeci olacak =) Lakap : Deli böö XD
| Konu: Sagopa Kajmer " Pesimist EP 5" Şarkı Sözleri Perş. Tem. 16, 2009 5:29 pm | |
| Aşk yok artık
İznim olmadıkca alamassın bendekini benden Eğer ki alsan hesap sorar bendeki senden Böyle sorgu suâl beklerken abdiyet'den Ne cıkar planladın çirkin art niyet'den Bu miskinlik keyfiyet'den , hali vakti yerindelikten Herşey güllük gülistanlık olacak olsaydı gerçekden İmtihan olmazdı, gelişi güzel doğar ! Büyür ölürdün Âlimler olmasaydı biz şuan Kördük ! İnsan öyle yaradılış ki , düşünür , taşınır , hamle yapar Sorgusuzca başına buyruk doğrularını savunuyorsun ! Yanlış fikirlerden yanlış bir sen yaratıyorsun Sen abartıyorsun rahat yaşamlar sapıtmayı İstanbul üstünden geçmiş bırak kendini korumayı İyiden iyiye bakıyorumda yoldan Ray'dan cıkmıssın ! Tenine dokunan ellerden bir koleksiyon yapmıssın ! aferin O yatakdan bu yatağa yatıp takılıp sızmıssın , bu zihniyetle aşkı yorgan altında aramıssın! Akrep ateş cemberinde Harakiri yaptı sahiden , Pozitif olana denk Negatifim Kuzen Erkek alana denk istediğini sanarsın ki romeo , Ne diller dökerde , teslim olur kapana juliet Kadınlar hassas ve hisli , dilekleri içlerinde gizli Hatırla, işi bitince kac romeo gaddarca Gitti ! Kadın olmak zor , bukadar acımasızlık sürerken Hem cinslerim abazamlıkdan oduncasına yanarken ! Taksim vuhus yuvası , partiler karı kız kazanı derken , Koleksiyona yeni bir bebek ekle , sabah güneşi doğarken ! El bebek gül bebek , bu yaşına kadar geldin Düşünsene bir it herifden sertce tekme yedin Gece aşka vardın , sabaha yabancı uyandın Bil ki sonraki gün başka bir Bay'a anlatılacaksın Kadını kandırmak ise amaç ? Alayınız yalancı Kapında köpek olan işi bitince yabancı Tuzağa düşeni iplemez , yeni bir avı kovalar avcı Sen karar ver bu olayda kim hakim kim savcı ? Erkeklerin elinin kiri , kadının boğaza gecirin ipi Var mı böyle adalet ? kesin ikisininde boynunu Tez helak edin , iblisin eliyle dolu bu oyununu Uyandırın dünden kalma uyuya kalmış bu yorgunu
Aşk yok artık , kalmamış bu devirde demi vardır , Hak yeme ara bul ( ara bul ara bul .. ) AŞksız olsun , kalbim neşe dolsun deme bu ne fena bir hatadır.( yo yo - Kastır deme lan kasva ! )
------------------------------------------------------------
ATEŞTEN GÖMLEK
Benim Bir Sırrım Var Açıklanmayacak Kadar Sır Bundan Çıkar Hır,Patlamalar Vuku Bulur Dert Kahır Sırdan Geçen Dilim Olsa Hal Eder Diken Bilmez Bilem Nadan Olur Ben Ben İken Ya söylersem Kim Anlar,Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Bu Yıpranışla Dağılır Bütün Doymaz Sago Yakar Tütün İçindeyim Oyunun Büsbütün,Hayatıma Musallat Oldu Şöhret Ün Karıştı Yarınım Bitti Dün,Tedirgin Bugün Topla Çıkar Nedir Sonuç? Her Kıyasla Dilime Değer Bıçağa Ait Keskin Uç Kimdir Suçlu? Kimde Suç? Öylesine Ki Kibirliki Biber Yakmadan Bırakmaz Rahat Yarası Ağır Dilimin Bulamıyorum Kapatacak Bant Üzerime Gelin Bakın Dinamit Bağlı Gövdeme Yaklaşanı Uçururum Uçurtma Misal Pimden İplerle Fesatlar Kapıma Vardılar Ellerinde Güllerle İşlerine Gelmediğinde Saldırdılar Aynı Güllerin Dikenleriyle Vurdular Siyah Güllelerle
Nakarat Giy Ateşten Gömlekleri Bir Bir Yansın Üzerin Vede Haykır Topraktan Çömlekleri Zaten Tedirgin Halim Bir Benim Bir Bendim ve Bir Kendim Ortadayım Bitmez Derdim Bu Hal Beni Yer Bitirir Bildim
Aklıma Gelen Başıma Geldi Başım Yarıldı Aşım Soğudu Yine İştahsızlık Elinde Oyuncak Etti Açlığımı Artık Kartopu Oynamak İstemiyorum Ellerim Dondu Türlü Saklanbaç Oyunlarından Gözlerim yoruldu Nerdesiniz Güven Abideleri Ha ? Cesaret Haylazları Gösterin Bana 62den Tavşan Yapan Hokkabazları Belirleyin Karşımda Durabilecek Tüm Küfürbazları Demirden Mızraklarla Kırdım Sazları Deştim Böğrümden Kıyamadığım Hazları Verin Bana Yazları
İlahi Merhamet Sarayı Ya Hannan , Sensin Rana , Sensin Mana , Sensin Rahman , Sensin Canan Ruhum İşgalden Kurtulmaz Vatan , İnfilak Eder Alev Ateş Volkan Hislerim Kırıklar Püskürüyor Üzerime Lav Kıvılcım Korlar Elimdeki Bir Avuç Dolusu Su İle Sönmez Bu Yangınlar Ben Bir Sırra Sahibim Hayat Uykusuna Yatmış Ben Çok Dosta Sahiptim Güvensizlik içine Batmış Şahit Oldum Birileri Mutluluğu Parayla Kapmış
Giy Ateşten Gömlekleri Bir Bir Yansın Üzerin Vede Haykır Topraktan Çömlekleri Zaten Tedirgin Halim (YEahh) Bir Benim Bir Bendim ve Bir Kendim Ortadayım Bitmez Derdim Bu Hal Beni Yer Bitirir Bildim
(Ateşten Gömlekler , Topraktan Çömlekler Ne Maymundan Geldin Ne de Seni Getirdi Leylekler SAgoya Kulak Ver İki Sıfır Sıfır Sekiz Elveda Eder,Sagoya Kulak Ver...)
MUAMMA
Yine Kızarıyor Sigarımın Ucu , Görünmüyor Hayallerimin Ucu Bucu Haydi Ver Sevinci Hüznü Bir Bebek gibi Kollarıma Sular Dök Beni Bekleyen Yollarıma Ben Birazdan Yolcuyum Yeditepenin Etrafı Miskiyan Berrihası Yanımda Güzeller Güzelinin HasSalihası Şu İçimde Yılların Bıraktığı Atıklar Ve Bana Eşlik Eden Binlerce Ses Var Kısılmasınlar Onlar Ey Yolcu Dostum Ayakların Rehberindir Senin Dostun Soğuk Esen Yellerdir Tüm İnsalık Senin Gözünde Eldir İçecek Suyun Gözlerinden Taşan Seldir,Bu Ödenecek Bedeldir Gücümün Yettiğince Öcümün Ağarlığınca Sözümün Kuvvetince Çabalarım Gidilebilecek En Uzun Yollara Kendimi Hazırlarım Bu Mecazilerden Geçip En Hakikiye Gidelim ----------------------------------------
Nakarat Ulaşılacak Saadete Kaç Kapı Daha Var Açtım Açtım Kapıları Girdim Bomboş Evlere Vardım Yardım Lazım Bana,Şansım Yaver Sanma Hiç Hoş Değil Gördüklerim Amma,Emin Değilim Herşey Muamma , Muamma (Sago) Muamma.. (Kaf Kef) Hiç Hoş Değil Gördüklerim Amma , Muamma ... Hiç Hoş Değil Gördüklerim Amma
Ortalarında Bir Yerlerdeyim Ömrün Bana Göre Belki Yarına Varmam Mucize Şu Anın Değeri Varya Diğerlerinin Değersizliğini Anlatmamam ------- Zamana Göre Değişir Değişmeyeceğini Sandığın(Kastır) Oyun Gibi Sanki Hiç Sona Ermeyecek Sandığın Aynı Ilık Çorbaydı Oysa Ekmeğine Bandığın Durdukça Soğur Herşey,Soğudukça Ölür Ateş Kovdukça Varışa İtham Vardıkça Kişner Küheylan Ve Son Baharda Ölmekte Kış Canlanırken Ve İlk Baharda Terk Etmekte Yaz Efillenirken Biri Ağlayarak Başlar Hayata Rahmetlen Biri Veda Eder Gülmeyi Öğrenmeden Bu Aciz Benzetmelerde Olmasa Bakacak Aynam Olmazdı Kendini Görebileceğin Başka Bir Yer Varmıydı (Söyle) İnsan Kadar Kendini Güvenen Bir Aciz Görmedim İnsan Kadar Nankörünü Bahsettiğiniz Kedilerde Bile Görmedim Ben Hayatı Terazimde Tarttım Arazimde Güneşe Yüzümü Dönüp Yattım Oysa Güneşi Bile Söndürdü Üzüntüler Neyse Boşver Deyip Arkalarına Bakmadan Yürüdüler
Nakarat Ulaşılacak Saadete Kaç Kapı Daha Var Açtım Açtım Kapıları Girdim Bomboş Evlere Vardım Yardım Lazım Bana,Şansım Yaver Sanma Hiç Hoş Değil Gördüklerim Amma,Emin Değilim Herşey Muamma , Muamma ... Hiç Hoş Değil Gördüklerim Amma , Muamma ... Hiç Hoş Değil Gördüklerim Amma
FIRTINA VE ŞİMŞEK
Bölüm 1
Edeple Gelen Edebiyat Rapi Onere Etti Şükür B*k Kokan Ağızlardan Çıkan Sadece Küfür Ben Türkçe Rapi Öldürdüm Sizler Yaşatacaksınız Ben Artık Kendimi Buldum Sizler Sapıtacaksınız(Yeahh) Kendime Kızmaktan Sesim Kısıldı,Uyumaya Gayret Ederken Kulaklarımda Fısıltı Sabahlarım Güneşe Dönük Gecelerimde Ay Bir İnsanı Yenmek Leblebi Yemekten Kolay ..........Arkamdan Konuşurken Adam Ol Lan Senin Dilinin Deydiği Masum Sayısı Kaçtır Abesle İştigalin Pektir,Kötek Sana Haktır , Köpeklerin Bile Vefası Seninkisi Yanında Yeğdir Muşamba Dudaklarınızı Yırtmak Geliyor İçimden Aklım Gidiyor Başımdan Bu Sabırsızlığımı Sabırla Tanıştırmalıyım Hasretleri Gönlüme Alıştırmalıyım Ben Daha Ne Kadar Hendekli Yollar Aşmalıyım
Nakarat x2 Atışları Yap Boş Kovanları Topla Var Hedefine Mermilerin Hep Iska Hey Dobik Senin Rapler Sıska Batan Geminin Malları Herkeze Beleş
Eş Eş Rapi Eşele Be Eşşek KafKef Fırtına Rap Şimşek Afra Tafraya Ne Hacet Bilsin Kasabım Bıçak Bir Elimde Keskin
Bölüm 2
Kim Daha İyidir Kıyası Boşa Bir İş ve Saçma Yaradılışta Hepsi Aynı , İşin Sırrı Büyük Yarışta Göremeyeceğin Kadar Soyutsun Nerden Baksan Tek Boyutsun Renklerini Koyult,Oyuklarını Doldur,Dik Başına Yamult Kancayı Yerse Aç Palamut Damakları Helak Olur Yalaklar Yaladıklarıyla Boğulur,Her Sanatçı Acılarıyla Yoğrulur Sago Gerçekle Doğrulur Bulunduğun Ormanı Yak Kendinle Birlikte Bulutlar Ağlayana Kadar Yan Mikropların Ölsün Vurgu Tonunu Koruyan Adam Bu İşin Piri Sizin Şarkılarınız Harbi Çocuk Şiiri Zaferler Kadar Yenilgilerde Efsanedir Tarihte Mağlubiyet Kimine Göre Galibiyetten Bir Adım Öte Yenilgiler Savaşa Zorlasada Fikri ve Fiilleri Yanılgılarla Mağlup Olur Moral Askerleri Durduğu Yerde Zakkum Biten Adamdan Dinle Nükteyi İşte O Zaman Yersin Esaslı Yıkıcı Tekmeyi Disslerin Dökülür Ellerin Bak Boş Kalır Mini Mini Bir Kuş Konar Donar Donar Kıçı Açıkta Kalır Ezil Bükül Önemde Rezil Üzül Büzül Cahil Sefil Özür Mözür Dileme Benden Yıkıl Defol Bıktım Sizden ................................................ Ezik Mahluk Rapinle Uluk Kulak Duyar Dilin Tutuk Ben Kuş Gribi Sen Tavuk
Nakarat x2 Atışları Yap Boş Kovanları Topla Var Hedefine Mermilerin Hep Iska Hey Dobik Senin Rapler Sıska Batan Geminin Malları Herkeze Beleş
Eş Eş Rapi Eşele Be Eşşek KafKef Fırtına Rap Şimşek Afra Tafraya Ne Hacet Bilsin Kasabım Bıçak Bir Elimde Keskin
| |
|
~betüş Co-Admin
Rep Gücü : 785 Tecrübe Puanı : 2 Kayıt tarihi : 19/06/09 Doğum tarihi : 04/11/90 Yaş : 33 Nerden : BaLıkeSir İş/Hobiler : Muhasebeci olacak =) Lakap : Deli böö XD
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer " Pesimist EP 5" Şarkı Sözleri Perş. Tem. 16, 2009 5:30 pm | |
|
HEP TAARUZ VAR Bölüm 1
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba Karıştı Ben Düşünmek İşin İşinden Çıkamadım Heç Bir Düş Kurdum Bin Düşündüm Düştüm Ben Ve Düştüm Rüküş Düşlerden Düşe Düşe Bi' Hal Oldum Ben Var Gücümle Savaşıp Çatışmaktayım Yabancılık Çekerek Alışmaktayım Yanlıştı Onlar Yaban İnsanlar İşte Onlar Meyvelerime Sapanla Taş Atanlar Ağızları Lağım Dilleri Kahverengi Bulunamassa Bunun Dengi , Beni Anlaman İçin Gerek Biraz bilgi İlim Bilim Demek Kendini Bilmek Demek Hayat Demek Değildir Sabah Öğle Akşam Yemek Yemek Bilekle Gelen Emekten Yemekse Hüner Demek Bunun İçin Savaş Gerek !
Nakarat x2 Hep Taaruz Var Hep Zarar Muharrebelerime Katıl Bak Kolaymı Zormu Hayatım Ummadığım Taşlar Başımı Yarar Budur Maruzatım Ey Zatı Pakım Suphaniyem İlhamına Muhtacım Dayanmak Davranmaktan Zor
Bölüm 2
Son Sözün Yetmeyeceği Yer Mahşer Haylazlık Eder Şaşar Beşer Takıntılarını Eşer Yaptıklarını Eker ve Kaderle Yanyana Ekili Biçer İnsanoğlu Hiç Bir Zaman Tek Değildir Ayakkabılarını İstikametime Çevirki Yürüdüğün Yollar Doğru Olsunki İsabet Edesinki İsabetsiz Giden Öylece Gider Yolu Bitmezki Giderde Gider,Gider Len Haydi Başlasın Cefa Bu Şarkıyla Ödenir Vefa Ağza Gerekir İktifa Yoklukla Sürer Derviş Sefa Günde Kaç Kez Görevini Edersin İfa,Ruha Gerek Şifa Ah Bu Ruhum Yordu İçimdeki Esef ve Tenimde Açtı Çiçek Gibi Sedef Hüznün Kabuğu İçine Çekili Verdi Keşef Dışarıda Karanlık İçimde Gizli Pertev
Nakarat X2 Hep Taaruz Var Hep Zarar Muharrebelerime Katıl Bak Kolaymı Zormu Hayatım Ummadığım Taşlar Başımı Yarar Budur Maruzatım Ey Zatı Pakım Suphaniyem İlhamına Muhtacım Dayanmak Davranmaktan Zor
(Nolur Yani Bu Şarkıyla Koysan En Güzel Çocuğu Ortaya Ha? Nolur Yani Bu Şarkıyla Koysan En Güzel Çocuğu Ortaya Ha Nolur Ha ? Al Al , Al Koydum Ortaya İşte ! )
| |
|