| ...Forum PayLasım... | SanaL aLemin SessizLiğinde Ses Getiren Forum:) |
|
| Funda Arar "Zamanın Eli" Albüm ve Şarkı Sözleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
~betüş Co-Admin
Rep Gücü : 785 Tecrübe Puanı : 2 Kayıt tarihi : 19/06/09 Doğum tarihi : 04/11/90 Yaş : 33 Nerden : BaLıkeSir İş/Hobiler : Muhasebeci olacak =) Lakap : Deli böö XD
| | | | ~betüş Co-Admin
Rep Gücü : 785 Tecrübe Puanı : 2 Kayıt tarihi : 19/06/09 Doğum tarihi : 04/11/90 Yaş : 33 Nerden : BaLıkeSir İş/Hobiler : Muhasebeci olacak =) Lakap : Deli böö XD
| Konu: Geri: Funda Arar "Zamanın Eli" Albüm ve Şarkı Sözleri Perş. Tem. 16, 2009 5:24 pm | |
| Durulmalı
Issız sokaklarında yürürken bir şehir ne kadar tanıdıksa o kadar boş gelir Gördüğün bütün yüzler bir birine benzer Gün geçer yaraları silerse zaman siler Issız sokaklarında yürürken bir şehir ne kadar tanıdıksa o kadar dar gelir Bu şehirde daha durmak sanki akıla zarar Gün geçer yaraları silerse zaman siler Güneş olmalı sıcacık sicak Çiçek olmalı solmayan onu bulmalı Yağmur olmalı sakince ince yağmalı Durulmalı, durulmalı, durulmalı Issız sokaklarında yürürken bir şehir ne kadar tanıdıksa o kadar dar gelir Bu şehirde daha durmak sanki akıla zarar Gün geçer yaraları silerse zaman siler Güneş olmalı sıcacık sicak Çiçek olmalı solmayan onu bulmalı Yağmur olmalı sakince ince yağmalı Durulmalı, durulmalı, durulmalı
Geceler Geceler ah yalan simdi Sersefil kaldı hep gidişler Er geç güzelleşecektir içimizdeki sebepler.. Duy sesimi gel aşkım ağlıyor Gözyasım sana canım veriyor Nasıl beklerdim seni ah Nasıl koşardım sana İçimi ısıtırdın nefesimi alırdın
Ateş Düştüğü Yeri Yakar
Hep ben mi seveceğim, ben mi özleyeceğim? Sabahlara kadar seni ben mi düşüneceğim? Olmaz artık sevgilim, olmaz artık bu kadar Bilmiyor musun ateş düştüğü yeri yakar… Ben böyle kahrolurken, sen oralı değilsin Bu aşk bizim değil mi? Sen nasıl sevgilisin… Olmaz rtık birtanem, olmaz artık bu kadar Bilmiyor musun ateş düştüğü yeri yakar… Söyle daha ne kadar gözyaşı dökeceğim? Yoksa mahşere kadar seni mi bekleyeceğim? Olmaz artık sevgilim, olmaz artık bu kadar Bilmiyor musun ateş düştüğü yeri yakar… Ben böyle kahrolurken, sen oralı değilsin Bu aşk bizim değil mi? Sen nasıl sevgilisin… Olmaz artık birtanem, olmaz artık bu kadar Bilmiyor musun ateş düştüğü yeri yakar…
Ağlasam Duymaz
Dağların sözü, yolların tozu Ayrılık vurdu, ağlasan duymam… Bir hançer gibi vurdu ayrılık sancısı Bir perde gibi indi hasretin karanlığı offff…. Yorgun yüreğime sermişim sevdamı Tutsak gözlerim susmaz
| |
| | | ~betüş Co-Admin
| Konu: Geri: Funda Arar "Zamanın Eli" Albüm ve Şarkı Sözleri Perş. Tem. 16, 2009 5:25 pm | |
|
| Külkedisi
Ben bir ömrü zor kazandım Külkedisi değil bu kız Hayat benden çok şey aldı Huyu böyle hayat hırsız… Sahte yüzler maskeler başka bir dost istesin Kendine kul gezenler uzağımda beklesin Ne çok savaş vermişim şimdi huzur cennetim kalbinde kin besleyen yakınımdan geçmesin Büyütürken, incitirken çok öğretti hoyrat yıllar Savaşırken, değişirken ayrıldı yollar
Aslında
İğne gibi her söz, çok hain her güç Herşey batıyor bugün, dibe batıyorum hergün Kurşun gibi ağır, beden bugün sağır Gözgözü görmüyor, göze geliyorum hergün… Aslında biliyorum her günah yaksada Sezme faslındayım aslında Aslında biliyorum her günah yaksada Sezme faslındayım aslında Aslına bakarsan niyeti çözersen Az derine inersen son sözü söylersin Yanımda olursan bu kalbi seversen İmkansızı bilirsen son arzuyu anlarsın
Sensizlik
Sabırla bekledim döneceğin günü Nekadar yesemde kendi kendimi Bir dolunay gecesinde hatırlarım herşeyi Yalnızlık yakışmıyor bana bu saatten sonra Daha ne kadar katlanmalıyım Sorarım sana Denemek istemem başka sevgiler Bulmak istemem, daha fazla Gezerim sokakları yana yana Yalpalıyor deli gönlüm bir sağa bir sola Korkuyorum tükenmekten, Tükenipte bitmekten… Harcıyorum saatleri, sensiz geceleri Korkuyorum sensizlikten Sensizliğin sesinden Eskitiyorum yolları sensiz sahilleri İçimdeki bensiz seni…
Aşk İçin İki Kişi Gerekmez
Kurumuş bir gül gibiyim, Dikenim batmaz kimseye. Savaştan yeni çıkmış gibiyim, Gönüllü değilim sevmeye. Aşk için iki kişi gerekmez herzaman Ben seni, senden ayrılıncada severim… İki sevgili arasında herzaman aşk olamaz Ayrılırken bile teselli bulabilirim… Yapma, ne olur yapma Yaşanmaz aşk tek başına Yalnızlık yakışmıyor bize, alışmıyor bize Bu yaştan sonra Aşk için iki kişi gerekmez herzaman. |
| |
| | | ~betüş Co-Admin
| Konu: Geri: Funda Arar "Zamanın Eli" Albüm ve Şarkı Sözleri Perş. Tem. 16, 2009 5:25 pm | |
| Geçmez Yara
Sevda rengi gözlerine Derde derman gülüşüne Biraz daha doyamadan Aramıza giren hayat bana düşman sana düşman Yalnız ve paramparça aşktan hasarlı Zormuş unutmak bu geçmez yarayı Sevdan içimde bir kurşun misali Kanar durur gönlüm gittin gideli Ah birgün olur, unutulur demiştin ya… Söyle bana nasıl olur unutlur, unutulur, unutulur Akıp gider deli zaman Ömrün eski neşesi yok Senden sonra yaşadığım senelerin Güneşi yok baharı yok siyahı çok Yalnız ve paramparça aşktan hasarlı Zormuş unutmak bu geçmez yarayı Sevdan içimde bir kurşun misali Kanar durur gönlüm gittin gideli Ah birgün olur, unutulur demiştin ya… Söyle bana nasıl olur unutulur, unutulur, unutulur
Aşk
Ben hep sevdim, hep ağladım. Her zalime gönül bağladım. Gülmedi şansım yüzüme, Yine hüsrana uğradım… Sanma bu kez burda biter Gönül yine sever. yine sever Şu garip beden dünyaya Aşkla gelmiş, aşkla gider… Ne bu öykü burda biter, Ne sevmenin sonu gelir… Ne bir gün acı tükenir, Nede gönül aşktan geçer…
Zamanın Eli
Göğsüne yalnızlık çökmüş Gözleri hançerli sevdam Değmeye korkarken sana Ellerimi unutmuşum Bir yanda kalbim kanadı kırık devinir hergün yinede büyür… sevmezken yari, umuda kurşun Hergüne ömür, ömrüme sürgün… Ağlamakla lal tutmuyor hasretin dili Anlamakla çözmek bir değil, olmuyor bir vuruşluk sevda gibi zamanın eli Yağmalıyor yok sayıyor
Yak Gel
Uzun oldu, ne zor oldu Kalp yoruldu dön gel, herşey kalsın Yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel Affettim, kendini akla, Sende aşkla, yalnız aşkla dön gel Yak gel bildiğin ne varsa Sat gel, gözüm yok para bulda Yalnız sanadır bu hasretim Dön gel vaktimiz daraldı zaten şu yalan dünyada Gel inadı sevdğim
Senden Öğrendim
Gittin, kanadı kırık kuştum Sustum, sözlerine küstüm Hani kırılırsın siyaha Nöbet nöbet geceler boyunca, Dün güne dize gelince, Yürek acılara doyunca, O tez dönüsün gec olunca, Kendime tahammülü öğrendim.. Kördüm, bilendim, seni unutmayı öğrendim.. Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim, Acıya duvar gibi durmayı ögrendim, Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi, Köksüz, bağsız durmayı öğrendim.. Vazgectiysen hep sağnak yağışlarımdan, Vazgectiysen bitmek bilmez kışlarımdan, Korkma kimseye ödenecek borcum yok, Yok saymayı ben senden öğrendim.. | |
| | | | Funda Arar "Zamanın Eli" Albüm ve Şarkı Sözleri | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|