_CaNSu_ S.Moderatör
Rep Gücü : 2063 Tecrübe Puanı : 3 Kayıt tarihi : 19/06/09 Doğum tarihi : 06/08/90 Yaş : 34 Nerden : özgür olduğum heryerden =) İş/Hobiler : öğrenci,gezmek Lakap : janjan
| Konu: bir çocuk sevdim uzaklarda Paz Haz. 28, 2009 2:27 pm | |
| Bir çocuk sevdim uzaklarda Koşulsuz bağlandım ardıma bile bakmadan Çok derin engeller vardı önümde Beklide hiçbir zaman aşamayacağım Ama yinede koşulsuz sevdim ben onu Bana bir söz söylediğinde içimi titretti her seferinde Bende asla olmaz dediğim duyguları uyandırdı Bir çocuk sevdim uzaklarda Ama kendime bile itiraf etmeye korktum Oysa bu kadar zor değildi Her şey bana bağlıydı biliyorum O bana tüm saflığıyla geldi düşünmeden Ardıma bakmadan ittim, sonumu düşünmeden Bilmezdim sonumun böyle olacağını Benimde kalbimin ona akacağını Evet artık her an , her saniye aklımdaki tek ‘o’ ydu Ama söyleyemedim ona Bir çocuk sevdim uzaklarda Saf,delice,umutsuzca İlerliyorum her geçen gün daha çok Sonumu bilemiyorum ama bildiğim bir şey var Kalbim istiyor onu umutsuzca Korkularımda boğuluyorum her gece Keşke daha farklı olsaydı Gel artık o kadar uzak olma bana Bir çocuk sevdim yalnızca kalbimde..
| |
|