Rep Gücü : 810 Tecrübe Puanı : 6 Kayıt tarihi : 19/06/09 Doğum tarihi : 16/08/86 Yaş : 38 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Öğrenci:Müzik Lakap : AbLacık(:
Konu: Hadise NasıL ÜnLü OLdu! Perş. Tem. 23, 2009 11:36 am
HADİSE NASIL ÜNLÜ OLDU?
Kanaltürk'te Bilal Özcan'ın sunduğu 'Laf Aramızda' programına konuk olan Hadise, 'Nereden geldiğimi hiç unutmuyorum' dedi. Anne ve babasının kendisini hep uyardığını ve "Önce okulunu bitir. Sonra bu işi yap. İstediğini yap ama diplomanı al, herkese saygılı ol, hep güleryüzlü ol" dediklerini anlatarak "Onların sayesinde böyleyim. Onlar beni böyle büyüttüler. Bu yüzden ikisini de çok seviyorum" diye konuştu. Okumanın ne kadar önemli olduğuna değinen Hadise, sahneye çıkmasına ve Belçika'da tanınan birisi olmasına karşın öğrenimini bırakmadığına da değindi. Okul yıllarında yurtta kaldığını ve her gün okula bisikletiyle gittiğini anlatan Hadise, insanlardan "Sen sanatçısın. Niye özel şoförünle gelmiyorsun" şeklinde tepki aldığını anlatarak "İyiki de yapmışım bunu. Çünkü inanılmaz büyüyorsun ve inanılmaz kendini tanıyorsun" diyerek bütün gençlere mutlaka okumaları ve o ortamları yaşamalarını tavsiye etti.
"Herşeyin bir dönemi vardır ve ben bütün bu dönemleri şükürler olsun yaşayabildim" diyen Hadise, şimdi de hayallerini yaşadığını ve rüyalarının peşinden koştuğunu belirtti.