iLLsu_meLLis Co-Admin
Rep Gücü : 810 Tecrübe Puanı : 6 Kayıt tarihi : 19/06/09 Doğum tarihi : 16/08/86 Yaş : 38 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Öğrenci:Müzik Lakap : AbLacık(:
| Konu: Hadise'nin Sırrı Kot PantoLununda Paz Tem. 12, 2009 4:23 pm | |
| Hadise'nin sırrı kot pantolonunda
Şarkıları kadar kostümleriyle de dikkat çeken Hadise'nin 4 yıl önce aldığı jean pantolonunun öyle bir sırrı var ki...
Hadise yalnızca şarkıları ve danslarıyla değil kostümleriyle de konuşturuyor... Son giydiği fuşya renkli taşlarla bezeli kostümü 20 bin dolar değerindeydi. Peki ya 4 yıl önce aldığı kot pantolonunun Hadise için anlamını biliyor musunuz?Efendim hemen söyleyelim... Hadise'nin kilolarıyla derdi yok anlaşılan ki hiç tartılmazmış. 4 yıl önce aldığı kot pantolon ünlü şarkıcı için bir çeşit göstergeymiş. Eğer kot pantolonunun içine girebiliyorsa kilosu normalmiş. Pantolonuna giremediği an hemen yediklerine dikkat ederek formuna dönermiş. Kot pantolon Hadise için sadece formunun ölçüsü değil aynı zamanda seksi görünmek, kendini seksi hissetmek için de bir araç. Hadise ''Kendimi seksi hissetmem için illa ki göbeğimin bacaklarımın açık olması gerekmiyor. Bir kot pantolonla da kendimi seksi hissedebilirim. Tabii bir de topuklu ayakkabılarla. Her zaman topuklu giyerim'' diyor. Peki Hadise'nin ideal erkek tipi ne? İçinde kaç kadın var? Evlenmeyi düşünüyor mu? Bu soruları Hürriyet'ten Hakan Gence sormuş. Hadise de yanıtlamış. İşte gündemden düşmeyen şarkıcıdan inciler... İçinizde kaç farklı kadın var?
-Beş tane falan: Cool, şeker, seksi, duygusal ve aşık.
Albümünüzde sözler size değil, Sinan Akçıl’a ait. O mu anlattı sizin duygularınızı?
-Çalıştığım bütün prodüktörler beni iyi tanır. Bana yakışan şarkılar yapar. Sinan Akçıl da öyle. Mesela, İngilizce şarkıları daha rahat söylüyorum. Bu yüzden Sinan, söylenişi İngilizce’ye yakın Türkçe kelimeler kullandı. Ocak ayında bu albümü çıkaracağımız belliydi. Herkesten demo bekledik. Fakat gelenleri beğenmedim. Sonra Sinan’dan beni anlatan şarkı sözleri geldi.
Nasıl bu kadar kısa sürede sizi çok iyi anladı. Aranızda bir şey var mı?
- Bu konulara girmek istemiyorum. “Var” deyince olay inanılmaz büyütülüyor. Ama kimseden de kaçmıyorum. Beni erkek arkadaşımla görüntüleyen olursa reddedemem. Açıkçası kimseye yalan söylemek istemiyorum. Zaten herkes bir şeyler hissediyor.
Şarkılarda büyük aşk hikayeleri anlatılıyor. Peki bu albüm aşkla mı doğdu?
-Bir ayrılığın ardından yaşanan yeni bir aşk var.
HADİSE GELİNLİKLERE VE DÜĞÜNLERE DÜŞKÜNMÜŞ, PEKİ NE ZAMAN EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYOR?
Evlenmeyi düşünüyor musunuz? Şimdilik düşünmüyorum. Önce kariyerimde istediğim yere ulaşmam ve orada bir süre durmam lazım. Sonrasında 4-5 sene ortadan kaybolup evlenip çocuk sahibi olabilirim.
Peki şarkıda Sinan Akçıl’ın size evlenme teklif ettiği doğru mu?
-Hayır. Öyle bir şey yok. Bu şarkı gitmeliyiz, kalmalıyız, çıkmalıyız gibi kelimeleri çok kullanmamdan ilham alınarak ortaya çıktı.
Sinan Bey akşamları söz yazmayı seviyor. Siz de akşamları çalışmayı mı tercih edersiniz?
-Ben de geceleri çalışmayı seviyorum. Ama “Evlenmeliyiz” gündüz yazıldı. Belki Sinan’ın çalışma saatleri evlenince düzelir.
Kıskanç mısınız?
-Hayır. Ben dışarıya çıkmasam da o istiyorsa çıkabilir. Hayatını yaşamak istiyorsa yaşar.
Flörtöz bir yanınız var mı?
-İlişkim varsa kimseyle flört etmem. Bir erkeğin peşine kesinlikle takılmam. İDEAL ERKEK TİPİ NE? HADİSE'Yİ TAVLAMAK İÇİN NE YAPMAK LAZIM?
İdeal erkek tipiniz nedir?
-Ayaklar, parmaklar ve kulaklar önemli. Temiz olmalı. Güzel kokmalı.
Peki nasıl tavlanırsınız?
-Karşımdaki kişi bana şöhretim için gelmemeli. Çünkü evde sahnedeki Hadise yok. Makyajsız halimi de beğenmeli.
| |
|