| ...Forum PayLasım... |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

| ...Forum PayLasım... |

SanaL aLemin SessizLiğinde Ses Getiren Forum:)

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

çocuk Yetiştirirken Ihtiyaciniz Olacak 13 Altin Kural

YazarMesaj
_CaNSu_
S.Moderatör
S.Moderatör
_CaNSu_

Aslan At

Rep Gücü : 2063
Tecrübe Puanı : 3
Doğum tarihi : 06/08/90
İş/Hobiler : öğrenci,gezmek
Lakap : janjan

çocuk Yetiştirirken Ihtiyaciniz Olacak 13 Altin Kural Empty
MesajKonu: çocuk Yetiştirirken Ihtiyaciniz Olacak 13 Altin Kural   çocuk Yetiştirirken Ihtiyaciniz Olacak 13 Altin Kural Icon_minitimeCuma Haz. 19, 2009 8:47 pm

1- Beni şımartmayın. Her istediğim şeyi elde edemeyeceğimi biliyorum, Sadece sizi deniyorum.
2- Bana tatlı - sert davranmaktan çekinmeyin. Bunu tercih ederim bu benim kendimi daha güvenli hissetmemi sağlar.
3- Benim kötü huylar edinmemi engelleyin. Bunların erkenden ortaya çıkarılmasında ve önlenmesinde size güveniyorum.
4- Benim yanlışlarımı başkalarının önünde söylemeyin. Benimle yalnız konuşursanız söylediklerinizi daha iyi anlarım.
5- Sizden nefret ettiğimi söylediğimde üzülmeyin. Aslında sizden değil beni engelleme gücünüzden nefret ediyorum.
6- Herhangi bir şeyin sonucunda beni kurtarmayın. Bazen acı veren bir çok şeyi bu yolla öğrenirim.
7- Benim küçük hastalıklarımı büyütmeyin. Bunları yenebilecek güçteyim.
8- Düşüncesizce yerine getiremeyeceğiniz şeyleri yapacağınıza şeyler hakkında bana söz vermeyin. Bu sözler yerine getirilmediğinde çok kırıldığımı unutmayın.
9- Kendimi istediğim kadar iyi anlatamadığımı unutmayın. Benimde ara sıra yanlışlarım çıkar.
10- Dürüstlüğümü fazla zorlamayın. Kolayca korkup yalan söyleyebilirim.
11- Tutarsız olmayın. Bu benim kafamı iyice karıştırır ve size olan güvenimi sarsar.
12- Benden özür dilemeyecek kadar gururlu olmayın. Bazen içten bir özür beni size çok yakınlaştırabilir.
13- Unutmayın ki büyümek için sizin çok ve anlayışlı sevginize muhtacım, ama bunu size söylemem gerekmez değil mi?

Şunu unutmayın, ben de sizi sizin beni sevdiğinizden daha çok seviyorum...
Çünki!............

çocuk Yetiştirirken Ihtiyaciniz Olacak 13 Altin Kural
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Efe O Mu Olacak ?
» ...Efendimizden 20 Altın Tavsiye...
» Okan BayuLgen Çok İyi Baba OLacak
» Çocuk istiyen anne adayları dikkat!
» Öfke duygusu olmayan çocuk korkak oluyor