_CaNSu_ S.Moderatör
Rep Gücü : 2063 Tecrübe Puanı : 3 Kayıt tarihi : 19/06/09 Doğum tarihi : 06/08/90 Yaş : 34 Nerden : özgür olduğum heryerden =) İş/Hobiler : öğrenci,gezmek Lakap : janjan
| Konu: çocuk Yetiştirirken Ihtiyaciniz Olacak 13 Altin Kural Cuma Haz. 19, 2009 8:47 pm | |
| 1- Beni şımartmayın. Her istediğim şeyi elde edemeyeceğimi biliyorum, Sadece sizi deniyorum. 2- Bana tatlı - sert davranmaktan çekinmeyin. Bunu tercih ederim bu benim kendimi daha güvenli hissetmemi sağlar. 3- Benim kötü huylar edinmemi engelleyin. Bunların erkenden ortaya çıkarılmasında ve önlenmesinde size güveniyorum. 4- Benim yanlışlarımı başkalarının önünde söylemeyin. Benimle yalnız konuşursanız söylediklerinizi daha iyi anlarım. 5- Sizden nefret ettiğimi söylediğimde üzülmeyin. Aslında sizden değil beni engelleme gücünüzden nefret ediyorum. 6- Herhangi bir şeyin sonucunda beni kurtarmayın. Bazen acı veren bir çok şeyi bu yolla öğrenirim. 7- Benim küçük hastalıklarımı büyütmeyin. Bunları yenebilecek güçteyim. 8- Düşüncesizce yerine getiremeyeceğiniz şeyleri yapacağınıza şeyler hakkında bana söz vermeyin. Bu sözler yerine getirilmediğinde çok kırıldığımı unutmayın. 9- Kendimi istediğim kadar iyi anlatamadığımı unutmayın. Benimde ara sıra yanlışlarım çıkar. 10- Dürüstlüğümü fazla zorlamayın. Kolayca korkup yalan söyleyebilirim. 11- Tutarsız olmayın. Bu benim kafamı iyice karıştırır ve size olan güvenimi sarsar. 12- Benden özür dilemeyecek kadar gururlu olmayın. Bazen içten bir özür beni size çok yakınlaştırabilir. 13- Unutmayın ki büyümek için sizin çok ve anlayışlı sevginize muhtacım, ama bunu size söylemem gerekmez değil mi?
Şunu unutmayın, ben de sizi sizin beni sevdiğinizden daha çok seviyorum... Çünki!............ | |
|