masum kedi Administratör
Rep Gücü : 1790 Tecrübe Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/06/09 Doğum tarihi : 20/01/91 Yaş : 33 Nerden : ...ßa$keNt... İş/Hobiler : woleybol,tiyatro =) Lakap : kedyciqq =)
| Konu: Sevmek......... Cuma Haz. 19, 2009 8:40 pm | |
| Sevmek bazen ateşlerde yürümekmiş nasıl yanacağını bilmeden...Bilsende görsende duysanda kabullenmekmiş herşeyi...İçin için erimekmiş gözlerinin her baktığı yerde onu görmekmiş...Sevmek bir anda olsa gözlerine bakıp içinin titremesiymiş...Geceleri rüyanda onu görüp sabah onsuz uyanmanın acısıymış sevmek.. Senin canın yanarken onu her haliyle özlerken bir kez olsun ellerinden tutmak için herşeye razıykenonun mutluluğuna uzaktan bakmakmış sevmek.....
Gel desem sana hiçbirşey sormahiçbirşey konuşma sadece gel; gelir misin ? Hadi desem hiçbirşey sormadan yine benimle yürüyebilir misin ? Bakmasangörmesenduymasan günlerce belki aylarca...; yine beni sever misin ? Gözden ırak olan gönülden de uzak olurmuş derler ya yanımda olup uzak olanlardansa uzakta olup içimde olmayı becerebilir misin ?Yıllar sonra seni sevdim ve hep seveceğim diyebilir misin ? Yanımda otururken bile beni özleyebilir misin ? Beni ben gibi sevebilir misin ?...
Delirsem "Canım" diye sarabilir misin ? Kapris yapsamhatta şımarsam kalabalıkta elimi tutabilir misin...? Ya da ben hayatla oynamaya kalksambirgün nefesimden yorulup ölsembenimle yaşadığın hergün için bir saniyesinden bile pişman değilim diyebilir misin ? Sen bu sevgiyi kaldırabilir misin ?
Yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım..Yalnız olduğumu söyleyebilecek kimsem olmadığından yalnızım....
Gözlerin kimi görmek istiyorsa kalbinin derinliklerinde kimin adı varsa kulaklarında kimin sesi çınlıyorsa Rabbim her gecenin sabahında seni ona bağışlasın....
Sen sevdiğini söylediğin insanı nasıl seviyorsun ? Mp3 dinlemeyi seviyorsunonun gibi mi seviyorsun onu dinlemeyi ?Kahvenin yanında çikolata yemeyi seviyorsunkahve içerken onunla sohbet etmeyide öyle mi seviyorsun? Film izlemeyiaraba kullanmayı Güneşin batışını izlemeyi sevmek gibi mi bu sevmeler ? Hepsini aynı fiille ifade ediyoruz : Sevmek... Ama hangi sevmek hangi sevmeye benziyor ? Hangi sevmek neleri göze almayınelerden vazgeçmeyi gerektiriyor ? Bir daha düşün ..Sen nasıl seviyorsun ?
Sessiz çığlıklar duyarsın bazeniçinde nedensiz boşluklar farkedersingülmek istemezsinaynadaki sensen değildir aslında...İnanamazsın olanlara ve hayat işte geçer dersinhergün yeni sözlerle uyanırsın sabahaama tutamazsın verdiğin sözleriöyle bakarsın ve yaşarsın ömür denilen süreci..Bir gün daha gidiyor bugün hayatındaneğer içinde tutmak istemediğin gerçekler varsa bağır bugün dünyayaboşver bir kere de dünya çeksin kahrını....Bugün yapmak istediğin ve yapamadığın birşeyi yap..Belki gerçek mutluluk söyleyemediğin sözlerdebakamadığın gözlerdedir...
Öğrendim ki güveni geliştirmek yıllar alıyor yıkmak bir saniye... İnsanların başına ne geldiği değil o durumda ne yaptığı önemli...Olmak istediğin insanı olabilmen çok vakit alıyor...Sen tepkilerini kontrol edemezsen tepkilerin hayatını kontrol ediyor..Hayatında nelere sahip olduğun değil kiminle olduğun önemli. O yüzden sevildiğini bil ve mutlu ol...(= | |
|