| ...Forum PayLasım... |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

| ...Forum PayLasım... |

SanaL aLemin SessizLiğinde Ses Getiren Forum:)

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sonsuz ol....

YazarMesaj
masum kedi
Administratör
Administratör
masum kedi

Oğlak At

Rep Gücü : 1790
Tecrübe Puanı : 1
Doğum tarihi : 20/01/91
İş/Hobiler : woleybol,tiyatro =)
Lakap : kedyciqq =)

Sonsuz ol.... Empty
MesajKonu: Sonsuz ol....   Sonsuz ol.... Icon_minitimeCuma Haz. 19, 2009 8:37 pm

Deli bi rüzgar olsam seni estiğim yerler kadar severdim deli bi yağmur olsam seni yağdığım yerler kadar severdim ama ben sadece deliyim seni aldığım nefes kadar seviyorum...!

Güneş batarken ayrılığı sen istemiştin birtanem şimdi güneş doğuyor ve barışalım diyorsun.Unutma!o doğan güneş elbet birgün gene batacak!

Rahatsız ediyorsa bakışlarım Kaparım gözlerimi bir daha bakmam Kırıyorsa sözlerim Susarım bir daha konuşmam Varlığım rahatsız ediyorsa Ölürüm de bir daha karşına çıkmam Ama rahatsız eden sevgimse Üzgünüm buna engel olamam

Yarın dünyayı istediğin renge boyayıp bu rengi insanlara bütün sevginle dağıt kendini sevginin rengi diye tanıt senin varlığın sevgiye en büyük kanıt...

Aşk bir bilgisayar virüsüdür ve beynini yemedikçe asla gitmezanti-vürüsünü arasan daha malesef icat edilemedi.

Seni sen olduğun için değil seninle beraberken kim olduğumu anladığım için seni seviyorum...

Sev seni seveni dağlarda çoban olsa bile..Sevme seni sevmeyeni mısırda sultan olsa bile

Senden uzak olmak önemli değil güneşte benden uzak ayda ama hiçbir günüm güneşsiz hiçbir gecem aysız geçmiyor

Burası Erzurum gülüm günü gününden kara bir sana hasretim bir de gelmeyen o bahara

Bir romanım var okuyupda bitiremediğim hayallarim var hükmedemediğim birde sen varsın merhaba deyipde elveda demek istemediğim.

sen tanrıya dilediğim dilek göklere uzanan ellerimsin sen anlatmak isteyipte anlatamadığım kelimelerle ifade edemediğimsin aşkım?

Artık her mevsim sonbahar gibi.Dünyada dökülen bütün yapraklar gibi sevdim seni

Tetik çabuk düşer amakurşun asla dönmez gerio zaman parçalarsın sevgi dolu kalbimikanlarımyere düşeryazar senin ismini bırakın açık kalsınsevdiğim kapatsın gözlerimi!...

Ben hergece sen uyurken dalga olup vuruyorum sahillere rüzgar olup esiyorum sessizce ve sen uyurken yüreğim geliyor üstünü örtmeye bensizken üşürsün diye...

gülüm sen benden bir kum tanesi iste sana kumsalları göndereyim
https://paylasim.all-up.com

Sonsuz ol....
1 sayfadaki 1 sayfası