Beşiktaş'ım Senin Arkanda Yürüyoruz
Beşiktaş'ım Senin Arkanda Yürüyoruz, Siyah Beyaz Renklerinle Övünüyoruz, Haydi Bastır Beşiktaşım Bitsin Bu Çile, Şampiyon Olalım Bu Sene
Unutmayacağız Seni Son Holigan (Optik Başkan)
Biri Çıkıp Gelse Herşey Yalan Dese, Bu Kapalı Sensiz Mezar Olur Bize, Gittiğin yerlerden Yer Tut Optik Başkan, Unutmayacağız Seni Son Holigan
Siyahım Zindan Olsun Beyaz Aydınlık
Seninle Ağladık Senle Güldük Biz,Sevdamız Uğruna Canlar verdik Biz,Siyahın Zindan Olsun Beyaz Aydınlık Herkese Var Olmaz Beşiktaşlılık
Ne Bir Heves,Ne Bir Tutku
Seni Sevdik Yemin Ettik Beşiktaşş, Sevdamızdan Ayıracak Hiç Bir Bedel Yok Bu Dünyada, Ne Bir Heves, Ne Bir Tutku, Beşiktaş'ım Anlatılmaz Sevgi Bu, Tapıyoruz, Seviyoruz, Aşkından Kahrolduk Biz Deliriyoruz
Şampiyon Görelim Sizi
Bu Sene Şampiyon Görelim Sizi Ölmeden Mezara Koymayın Bizi Korkutmaz Bizleri Mûsalla Taşı Ölümüne Seviyoruz Biz Beşiktaş 'ı
Semtimiz erkek semti...
Gün Doğdu Hep Uyandık Statlara Dayandık Beşiktaş'ın Uğrunada Bayraklara Sarıldık Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi işte biz kötü günde hep Omuz Omuzayız övünmek gibi olmasın biz Karakartallıyız
Beşiktaş'ın Manyağıyız
Besiktasın Manyagiyiz,Piskopatın Allahıyız Alem Buysa Kral Biziz Gırtlakları Biz Keseriz Elimizde Saraplarla Belimizde kasatura Biz ölmeye gidiyoruz Fenerbahce mekanına...
Yalanmış Anladım Başka Sevgiler...
Yalanmış Anladım Başka Sevgiler En Tatlı Sevgiler Senleymiş Meğer Şampiyon Olmadan Ölürsem Eğer Kefenim Siyahla Beyaz Olsun
Bu Sevda Bitmez...
Bu Sevda Bitmez Hasret Bitmez İsteyene Gider Hiç Farketmez Bu Alemde Çarşı Herkese Karşı Allah Affeder Çarşı Affetmez
Bu Sevda dan Vazgeçersek
Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin.Siyah Ulan, Beyaz Ulan, Alayına Gider Ulan!!!
Siyah Beyaz Hayatın Gerçeği Budur
Beşiktaşlı Olmanın Verdiği Gurur, Kalbimizin En Derin Yerinde Durur, Adakat Üzüntü Mutluluk Onur,Siyah Beyaz Hayatın Gerçeği Budur
Söz Bizde Beste Bizde Taklit Yok Bizde
Söz Bizde, Beste Bizde, Taklit Yok Bizde, Mevzuda Takmıyoruz Geri Vitese,Kadıköyde Samiyende Kral Biziz Bu Alemde
Öl Dedin de Ölmedik mi
Gel Dedinde Gelmedik mi, Sev Dedinde Sevmedik mi, Öl Dedinde Ölmedikmi Senin İçin Karakartal
Dün Gece Sevgilim Aradı Birden
Dün Gece Sevgilim Aradı Birden, Ayrılalım Dedi Hayır Yok Senden, Beşiktaş'ı Daha Çok Sevdin Benden,Bitti Gitti Dersin Soran Olursa
Üzgünüm Sevgilim Anlaşamadık, Siyah Beyaz Aşkı Paylaşamadık, İşte Böyle Bir Şey Beşiktaşlılık,
Deplasmanda Dersin Soran Olursa..
yağmurlu bir günde görmüştüm seni
üstünde çubuklu formalar vardı
bir anda tutuldum, aşık oldum ben
hayatın anlamı siyah beyazdı
gün doğdu hep uyandık stadlara dayandık
beşiktaşın aşkıyla da bayraklarla donandık
semtimiz erkek semti aşık eder herkesi,
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi,
işte biz kötü günde hep omuz omuzayiz,
övünmek gibi olmasın biz karakartalliyiz!
kara kartal kara kartal
ölümle yaşamı ayıran çizgi
siyahla beyazı ayıramaz ki
her yolun sonunda ölüm olsa da
sevenleri kimse ayıramaz ki.
--çarşı grubu başkanı alen için çarşı'nın yazmış olduğu bir tezahürattır :
amigo musun, kebapçı mısın yoksa reklam yıldızı mı
anlayamadık sen ne ayaksın
alen abi sen manyak mısın? ......................
Mécnun biLseydi ßéşiktaş ' ı Severmiydi LéyLayı.
acıLdı YaLancı DünyayLa Aram ßéşiktaş'dan başka Yokkİ ManiTam.
NéyLéyim ßén SiyaH Diyincé ßéyaz Demeyen Manitayı.!
Acın qözLerinizi Bakmayın $a$ı aLayınız qeLse Yıkamazsınız $anLı ßéşiktaş ' ı. !
aLém ßizé ßiz ßéşiktaşa SevdaLı..