| Yıldız Tilbe - Aşk İnsanı Değiştirir [2oo9] | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
YaReN Administratör
Rep Gücü : 2171 Tecrübe Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/06/09 Doğum tarihi : 08/10/89 Yaş : 35 Nerden : istanbul\kadıköy İş/Hobiler : öğrenci\hukuk Lakap : ...
| Konu: Yıldız Tilbe - Aşk İnsanı Değiştirir [2oo9] C.tesi Haz. 27, 2009 10:20 pm | |
| Ağla Yüreğim
Öyle fazla sevmişsin şu beni senden sonra sevgiler yetmedi
Nasıl özlemişim nasıl muhtacım Düşündüğüm zaman hemen ağlarım Bakışınca konuşunca melekleri görürüdüm
Her şeyini hatılar hala her halin kalbimde açar yüzün Şu yüreğimden acılar taştı yetmedi iki gözüm
Ağla yüreğim ölene kadar ağla Aşkmış sedaymış yalan oldular bana Ağla yüreğim ölene kadar ağla Aşkmış sedaymış yalan oldular bana
Senden bana kalan aşkın hiç bitmedi Sanki bende değil götürdün kalbimi Rüyalarıma gel sevindir beni Uyanmasam keşke hep görsem seni Çok özledim çok özledim sözler anlatamaz ki | |
|
| |
YaReN Administratör
Rep Gücü : 2171 Tecrübe Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/06/09 Doğum tarihi : 08/10/89 Yaş : 35 Nerden : istanbul\kadıköy İş/Hobiler : öğrenci\hukuk Lakap : ...
| Konu: Geri: Yıldız Tilbe - Aşk İnsanı Değiştirir [2oo9] C.tesi Haz. 27, 2009 10:20 pm | |
| Al Gönlünü Ondan
Al gönlünü ondan bana ver bana ver Görmeden eller, görmeden eller Yıllarım seni sevmekle geçti ahhh geçecekte geçecekte geçecek geçecek
Sevgilim gel artık dön bana gel bana Almadan eller, almadan eller sen yalnız benim ol, benim ol güzelim Sarmadan eller sarmadan eller
Yıllarım seni sevmekle geçti ahhh geçecekte geçecekte geçecek geçecek | |
|
| |
YaReN Administratör
| Konu: Geri: Yıldız Tilbe - Aşk İnsanı Değiştirir [2oo9] C.tesi Haz. 27, 2009 10:20 pm | |
| Anma Arkadaş
Bir sevgili uğruna sende benim gibi Yanma arkadaş Bir sevgili uğruna sende benim gibi Yanma arkadaş
O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın Bırakıp gittti seni neden ismini andın anma arkadaş
Bir gün geri gelecek senden af dileyecek Sanma arkadaş Bir gün geri gelecek senden af dileyecek Sanma arkadaş
Yırt at resmini unut artık ismini anma arkadaş Yırt at resmini unut artık ismini anma arkadaş Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın Bırakıp gittti seni neden ismini andın anma arkadaş | |
|
| |
YaReN Administratör
| Aşk Bence Sen Demektir
Aşk bence sen demektir Aşk gönlüden sevmektir seni öyle sevmişim ki sen yoksan aşk yok demektir
bi ümittin gözlerimde ümitsizce aradıgım varlıgını hissederek yıllar boyu yaşadığım
şimdi buldum, şimdi buldum geçti ömrüm gel gel diye Hasretim aşka sevgiye Kıskanırım seni senden vermem seni hiç kimseye
Değmesin el eline Göz değmesin gözlerine Sonra nazar değer belki Sevgilim gönlümüze
Ömrüme neşe geldi Derde veda edeli Seni görmeden sevmişim Kendimi bildim bileli
hep şikayet ediyordum Evvelce ben kaderimden Mutluluğa hasrettim Saklıyordu seni benden
şimdi buldum, şimdi buldum geçti ömrüm gel gel diye Hasretim aşka sevgiye Kıskanırım seni senden vermem seni hiç kimseye
Değmesin el eline Göz değmesin gözlerine Sonra nazar değer belki Sevgilim gönlümüze | |
|
| |
YaReN Administratör
| Konu: Geri: Yıldız Tilbe - Aşk İnsanı Değiştirir [2oo9] C.tesi Haz. 27, 2009 10:21 pm | |
| Aşk İnsanı Değiştirir
ödedim çoktan herşeyin bedelini kusurum varsa aşk bağışlar beni şimdi kalbim havai fişek gibi patlıyor arka arkaya güneş gibi
sıcak sıcak serin serin ulaşılmaz ve çok derin onsuz ellerindeyim canıma değsin
aşk insanı değiştirir dövüşürken seviştirir vaz geçerken birleştirir Kaf dağından geri getirir
yanın olur yönün olur bu gün olur yarın olur tanımaz kendinden başka her şey ona teslim olur
kapattım gitti geçmişin defterini umut yükledim yarınla geleceği izin almam gerekmiyor kimseden yanındayken kendimde değilim ben
sıcak sıcak serin serin ulaşılmaz ve çok derin onsuz ellerindeyim canıma değsin
aşk insanı değiştirir dövüşürken seviştirir vaz geçerken birleştirir Kaf dağından geri getirir
yanın olur yönün olur bu gün olur yarın olur tanımaz kendinden başka her şey ona teslim olur | |
|
| |
YaReN Administratör
| Konu: Geri: Yıldız Tilbe - Aşk İnsanı Değiştirir [2oo9] C.tesi Haz. 27, 2009 10:21 pm | |
| Balmısın Şekermisin
Bal mısın şeker misin ? utanma utanma gel otur kucağıma çagırsam gelir misin ? Nazlanma nazlanma ot diktin ocagıma
ben alışmışım sana ölsemde ayırlamam dünyaları verseler yine sensiz olamam
Hayatımsın canımsın bir tanem nar tanem sen benim belalımsın Bir yere gidemezsin bir tanem nurtanem sen benim helalimsin
ben alışmışım sana ölsemde ayırlamam dünyaları verseler yine sensiz olamam
Aşk mısın sevda mısın ? belalım belalım nerden çıktın karşıma Ne olursun dönde bak Helalim helalim gözlerimin yaşına
ben alışmışım sana ölsemde ayırlamam dünyaları verseler yine sensiz olamam | |
|
| |
YaReN Administratör
| Ben Bir Karar Verdim
Ben bir karar verdim seni göreceğim Aşkımı söyleyip seni seveceğim Adını diyeceğim, terini sileceğim Saçını keseceğim, sefanı süreceğim
Seninle doldum taştım içimi dökeceğim Diyeceğim ki; Sana güçlü bir zayıflığım var içimi yakan ateşim seninle bir bağlantısı var Soracağım sevgilin var mı? nerelisin ? Kimsen varmı ? korkuyorum bir yandan Ya hayallerimi yıkarsan
Deli olabilirsin yada fazla akıllı Yada ne bileyim ben Problemli falan anlayışsız Belik de mükemmelsin ya da meleklerden saf
Bilemiyorum bilmiyorum Gönlüme cevap veremiyorum Ezbelediğim bir şiir gibi Sürekli seni sayıklıyorum
Sana şarkı yazdım sabahın beşinde Yakınında yattım eski bir otelde Bilseyidn keşke ! Bilseyidn keşke !
Seni sevdiysem de kalben şüpheliyim iki laf edince belki biter derdim yoksa aşk sessiz sessiz büyüyor gizli gizli Sarıyor geceleri yakıyor güneşleri
Kaç dakika yeter görünür mesafeler Aşk için ölüp diriliyorum hep önce sevdim Seni çok iyi tanımıyorum sevilmek için Soracağım sevgilin var mı? nerde dogdun ? Kimsen varmı ? korkuyorum bir yandan Ya hayallerimi yıkarsan
Deli olabilirsin yada fazla akıllı Yada ne bileyim ben Problemli falan anlayışsız Belik de mükemmelsin ya da meleklerden saf
Bilemiyorum bilmiyorum Gönlüme cevap veremiyorum Ezbelediğim bir şiir gibi Sürekli seni sayıklıyorum
Sana şarkı yazdım sabahın beşinde Yakınında yattım eski bir otelde Bilseyidn keşke ! Bilseyidn keşke ! | |
|
| |
YaReN Administratör
| Dudaklarında Arzu
Dudaklarında arzu kollarında yanlız ben Sana bakan bir çift göz ben olayım sevgilim
Gününe gecene eş gözünde yaş yine ben olayım Sana aşık yanlız ben ben olayım sevgilim
Bütün ömür boyunca kalbinde sevgilin ben Benliğinde yanlız ben ben olayım sevgilim
Gününe gecene eş gözünde yaş yine ben olayım Sana aşık yanlız ben ben olayım sevgilim | |
|
| |
YaReN Administratör
| Gayrı Dayanamam
Gayrı dayanamam ben bu hasrete Ya beni de götür ya sende gitme Aşkın ateşine vay canım yakmaz sinemi Ya beni de götür ya sende gitme
Allahın aşkına da vay canım yakma çıramı Ya beni de götür ya sende gitme
Yar bagrıma vurdun kızgın dagları Viran ettin mor sümbüllü bagları Sevdigim geçmeden gençlik çağlarım Ya beni de götür ya sende gitme | |
|
| |
YaReN Administratör
| Hata Benim
Hata Benim Günah Benim Suç Benim Eliminen İçtim Derdin Zehrini Hata Benim Günah Benim Suç Benim
Bir günden Bir Güne Sormadım Seni Körümüş Gözlerim Görmedim Seni Boşa Mecnun Eylemişim Ben Beni Hata Benim Günah Benim Suç Benim
Bilirim Suçluyum Gendi Özümde Gel Desem Gelirdin Benim İzimden Her Ne Çekti İsen Benim Yüzümden Hata Benim Günah Benim Suç Benim
Sana Karşı Benim Bir Sözüm Yoktur Haklısın Sevdiğim Kararın Haktır Garibim Derdimin Dermanı Yoktur Hata Benim Günah Benim Suç Benim | |
|
| |
| Yıldız Tilbe - Aşk İnsanı Değiştirir [2oo9] | |
|