heRŞey güzEL oluYor deRKen :: yook ya yaşamak istemiyorum ben...!!!
…gєℓ gєℓмє öηємℓι ∂єğιℓ αмα вєкℓєтмє…
Harcadınız Beni Artıq yeter,Her yeni Sevgili Daha da Beter,Teker Teker gelin ULan Teker tekerSizi Bana Sayıyla mı Verdilerr??
yeri geldiginde gitmek Gerek !
Yeri geldiginde susmak gerek !
yeri geldiginde konuşuruz eLbEt!
yEri geldiginde görüşürüz eLbeT !
όzεηdіqіηіz нλчλтι чλѕλмλкℓλ мεѕqυℓϋмм[nokta!]
HEPINIZ KENDI DALGANIZA BAKIN...DIKKAT EDIN BENIM DALGAMDA BOGULMAYIN
bunu konusmyaa bıle lusum yoq sen bnı tasıyamadn bu yenı syfada senn adın yoq usgunmm tanıyamadmm
yoq canımın içi kaLbim dayanmzz oLduu $imdi!nede sewmi$im emanet ßu yürek sanki..kaLbim ağLıyor..ta$ deiLki ßu yüreq dayanmıor...!!
Haritalara bakıyorum evin yok. Sözcüklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok.
K!m SéWD $eNi ßénİm KaDr İsTeméM SeLamıNı Artıq YaLnızım aLdm Y0luMu AnLadın mı¿?
ßumuyDu Hayat Déd!qéry Hayat a$ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Artq ß!tt! Rüya
[b]OnA SöYlE OnU GeRçEqTeN SeVdİmM.
OnA SöYlE OnU BiRdAhA GöRmEq İsTeMiYoRumM..
OnA SöYlE OnSuZ HeRşEy Çoq GüSeLL..
OnA SöYlE OnU ÇoqTaN UnUtTumM..
AmA OnA SaKıN BuNlArI GöZyAşlArI İçİnDe SöLeDiMi SölEmEe..
[b]AçıP baktım kalbime bir isim kazınmış silmeye çalıştıkça gözümden yaş damlamış…ben sana aşık olmuşum haberim olmamış…
sewmıosan solee kaderım hep bole blkı wurulurm ama dussmem senin onunde
[b]adını kalbme askla kasmıstım boswer aldırma blkı bıgun sılerm gusll bı ruyayı gerck sanmısım snı sewdıım ıcn osrr dılerm!!!
pardnn kalbnısı calabılr mıım???
ßaşkalarını affet ama kendini asla!Sölerde yalan çoqtur ama gözlerde asla!Unutmadığın zaman unutuldun sanma!İnsan her şeyden bıkar ama sevdiğinden asla!!
KıyMeT ßiLméYén KaLßé SévGim HaRaM,YoLuNu ßéKLéYip GéLméYéNé YazıKLaR,SévDim DéyiPTé aLDaTaNa LanéT,ßéNi SonSuzA KaDaR SévéNé ßu CaNım KuRßan oLSun…!
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun, yağmur yağdığında şemsiyeni açıyorsun. Rüzgârı sevdiğini söylüyorsun, rüzgâr estiğinde pencereni kapatıyorsun; korkuyorum çünkü beni sevdiğini söylüyorsun...
Eğer beni daha fazla üzmek istemiyorsan rüyalarıma bile girme sakın n'olursun unutmak doğanın en güzel armağanı insana. Biliyorsun seninde son armağanın unutulmak
GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GüLüŞüNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüŞüN Için Yaşıyan Vardır....
bana geLeceksin eqiLip SariLacaksin O Soguk Vücuduma iSte o An 1 fiSilti DuyacakSin DudakLarimdan '''ELveda'''
SaYenDe YoLa GeLdi KaLbim YanLı$ı DoğRuYu AyıRıOr Sen ekSiLeLi HaYaTımDan YüZÜmDe GüLLer aÇıOr,
BuLUtLaR AğLıYoRsA bEn SuSaRıM
BeN AğLaRqEnDe OnLaR SuSSuN!
...:::BenÇokAyrıLıkLarYa$adımOyüzdenßiti$ikYazdımH er$eyi:::...
SeNi ArAdIm Her yErDE BulAmIyoRum SoN nEFeSİm SenDe kAlMıŞ ÖLEMİYORUM
[Ctrl+ALT+delete] [Bİle Yaramıor Artık] [Kalbime] [ALT+F4] le Kapandı Tüm [uMuTLaRım bAşArDın] [Güzelim Kutlarım].
Ti$öRTüM ߀yaZ d€LLy'İm ßiRaS GöML€ğİm MaVi At€$ €d€RiMm Aßi