masum kedi Administratör
Rep Gücü : 1790 Tecrübe Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/06/09 Doğum tarihi : 20/01/91 Yaş : 33 Nerden : ...ßa$keNt... İş/Hobiler : woleybol,tiyatro =) Lakap : kedyciqq =)
| Konu: Doktor Temel Cuma Haz. 19, 2009 8:10 pm | |
| Doktor hastabakıcı Temel'i çağırdı.. "Yarın ava gidiyorum ama muayenehane kapansın istemiyorum. Sen hastalarla ilgilen. Ben arada arar kontrol ederim" dedi.. "Merak etmeyin doktor" dedi Temel. Doktor ertesi gün akşama doğru telefon etti.. "Ne var ne yok?.." "Üç hasta geldi bugün.. İlkinin başı ağrıyordu aspirin içirdim." "Harika Temel" dedi doktor.. "İkincisinin midesi yanıyordu.. Talsit verdim.." "Bravo.. Bravo Temel.. Harikasın!.. Ya üçüncü?.." "Doktor masada oturuyordum. Kapı çarparak açıldı içeri fırtına gibi bir kadın girdi.. Alev alev yanıyor gibiydi. Hızla soyundu sütyen ve kilotunu da çıkardıktan sonra muayene masasının üzerine yattı ve bağırdı: 'Bana yardım et. Beş yıldır erkek yüzü görmedim.." "Eee.. Sen ne yaptın Temel?.." "Gözüne visine damlattım doktor!.." | |
|
_CaNSu_ S.Moderatör
Rep Gücü : 2063 Tecrübe Puanı : 3 Kayıt tarihi : 19/06/09 Doğum tarihi : 06/08/90 Yaş : 34 Nerden : özgür olduğum heryerden =) İş/Hobiler : öğrenci,gezmek Lakap : janjan
| Konu: Geri: Doktor Temel C.tesi Haz. 20, 2009 6:48 pm | |
| ahahaha D:D:D:D buu temel harbii alem | |
|