| ...Forum PayLasım... |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

| ...Forum PayLasım... |

SanaL aLemin SessizLiğinde Ses Getiren Forum:)

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

G.Saray'ın pota şovu !

YazarMesaj
YaReN
Administratör
Administratör
YaReN

Terazi Yılan

Rep Gücü : 2171
Tecrübe Puanı : 3
Doğum tarihi : 08/10/89
İş/Hobiler : öğrenci\hukuk
Lakap : ...

G.Saray'ın pota şovu ! Empty
MesajKonu: G.Saray'ın pota şovu !   G.Saray'ın pota şovu ! Icon_minitimePtsi Haz. 22, 2009 6:11 pm

Yeni transferler Gurovic, Milojevic, Graves ve Strickland'ı basına tanıtılıp, şov yaptılar.

Beko Basketbol Ligi'ne yine iddialı bir şekilde hazırlanan G.Sray Cafe Crown, daha önce transfer ettiği Marshall Strickland, Antonio Graves, Milan Gurovic ve Dejan Milojevic'i törenle basına tanıttı. Mecidiyeköy'deki Cafe Crown'da düzenlenen törene, oyuncuların yanı sıra Şube Sorumlusu Ahmet Dedehayır katıldı. Dedehayır, G.Saray'ın bu sezon çok iddialı bir takım meydana getirdiğini ve basına tanıttıkları oyuncuların çok iyi kariyerlere sahip olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM"
"Ben Galatasaray basketbol tarihinde bu kadar kaliteli yabancı oyuncuların bir araya geldiğini bilmiyorum. Bilen varsa ona söyleyecek bir lafım yok. Umarım Galatasaray hem Türkiye'de hem Avrupa'da tüm camianın yüzünü güldürecek sonuçları alacaktır bu sezon. Oyuncularımn arkasındayım. Galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturacaklardır. Bu transferlerde bize her türlü destek olan başkanımız Adnan Polat, başkan yardımcımız Yiğit Şardan ve sponsorumuza teşekkür ediyorum.'

G.Saray'ın pota şovu !
1 sayfadaki 1 sayfası