Gökhan-Tugce Moderatör
Rep Gücü : 383 Tecrübe Puanı : 1 Kayıt tarihi : 20/06/09 Doğum tarihi : 12/06/96 Yaş : 28 Nerden : İçel-Erdemli İş/Hobiler : Öğrenci :P/İnternet Lakap : Tuti yada Tutti Fruttii
| Konu: Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın (gitar) Paz Haz. 21, 2009 3:20 pm | |
| Am Bu sevdam hiçmi bitmez derdim Dm Bak bugün sona geldim Am İnanması zor ama katlanan sendin Dm Sanki hiç beni sevmedin Am O gün bana bitti dediğinde Dm Sebebini bile bilmedim Am Herşey sahte bir çizgiymiş Dm Fmaj7 Bense orda kalakaldım
Dm Ah yaza yaza ben soldum Am Lanet olsun seni nerden buldum E Dua ediyorum artık yoksun Am Terkedenler allahtan bulsun Dm Yandım sende yanasın Am Aşkım aşklarından bulasın E Yüreğinin götürdüğü yerlerde Am E Am Son deminde kaynayasın
Dm Am Ah kandım bir hayırsıza aldandım E Yüreğinin götürdüğü yerlerde Am E Am Tek başına ağlayasın
Dm O gözlerime baktığında Am Hiç gördünmü nefretimi E Seni seviyorken düşman ettin Am E Am Kendine yandın aldandın
Benide yaktın
Dm Ah sende yanasın Am Aşkım aşklarından bulasın E Yüreğinin götürdüğü yerlerde Am E Am Tek başına ağlayasın
| |
|