| ...Forum PayLasım... |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

| ...Forum PayLasım... |

SanaL aLemin SessizLiğinde Ses Getiren Forum:)

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Yönetmenler çabuk moda girdiğimi söyler

YazarMesaj
masum kedi
Administratör
Administratör
masum kedi

Oğlak At

Rep Gücü : 1790
Tecrübe Puanı : 1
Doğum tarihi : 20/01/91
İş/Hobiler : woleybol,tiyatro =)
Lakap : kedyciqq =)

Yönetmenler çabuk moda girdiğimi söyler Empty
MesajKonu: Yönetmenler çabuk moda girdiğimi söyler   Yönetmenler çabuk moda girdiğimi söyler Icon_minitimeC.tesi Haz. 20, 2009 9:04 pm

'Gözyaşı Çetesi' ve 'Pars Narkoterör', dizilerinde rol alan Şahika Koldemir, şu sıralar TRT-1'de ekrana gelen 'Zoraki Başkan' adlı dizide oynuyor. 21 yaşındaki oyuncu, Sinop'ta çekilen dizinin setinde Cosmopolitan dergisinin sorularını yanıtladı.

Yönetmenler rolüme çok çabuk konsantre olduğumu ve moda girebildiğimi söylüyor. Bu beni mutlu ediyor çünkü konservatuvarlı değilim ve yönetmenlerin yorumlarını çok önemsiyorum.

ÖZGÜRLÜĞÜME DÜŞKÜNÜM
Yılda bir, cep telefonumu elime alır hayatımda olmasına gerek duymadığım kişilerin numarasını silerim. 30 yaş civarındaki kişilerle daha kolay arkadaş oluyorum.

Özgürlüğüme düşkün ve dik başlıyım ama insani yönlerimin de çok gelişmiş olduğuna inanıyorum. Özgür olduğumu hissetmezsem mutsuz olurum. Bana müdahele edilmesi sinirlerimi bozar.

Sevdiğim şeylerin başında yalnız seyahat etmek geliyor. Bozcaada bana en keyif veren yerlerin başında... Bir de noodle yemeyi çok seviyorum.

Erkek arkadaşımla kısa bir süre önce ayrıldık. Yeni birini aramıyorum ama eğer hayatıma biri girecekse, sorumluluk sahibi, kendine güvenen ve esprili biri olmalı...
https://paylasim.all-up.com

Yönetmenler çabuk moda girdiğimi söyler
1 sayfadaki 1 sayfası