| ...Forum PayLasım... |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

| ...Forum PayLasım... |

SanaL aLemin SessizLiğinde Ses Getiren Forum:)

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

aldatılan kızın acı intikamı ( yorum yapamıorm asıl kendini rezil etmiş )

3 posters
YazarMesaj
_CaNSu_
S.Moderatör
S.Moderatör
_CaNSu_

Aslan At

Rep Gücü : 2063
Tecrübe Puanı : 3
Doğum tarihi : 06/08/90
İş/Hobiler : öğrenci,gezmek
Lakap : janjan

aldatılan kızın acı intikamı ( yorum yapamıorm asıl kendini rezil etmiş ) Empty
MesajKonu: aldatılan kızın acı intikamı ( yorum yapamıorm asıl kendini rezil etmiş )   aldatılan kızın acı intikamı ( yorum yapamıorm asıl kendini rezil etmiş ) Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 2:50 pm

Sevgilisinin ve en yakın kız arkadaşının kendisini aldattığını öğrenen Fulya önce bir video kaydetti. Ardında da öyle şeyler sattı ki!

Kendisini en yakın kız arkadaşıyla aldatan arkadaşı için bir video filmi kaydeden Fulya isimli genç kızın intikam yöntemi pek çok kişiyi şok etti.

2 yıl beraber olduğu erkek arkadaşı Mert'ten intikam almak isteyen Fulya, "Eski sevgilime kapak olsun" başlığıyla yayınladığı video filminde kendi sözleriyle ilginç olayı şöyle anlattı:

EN YAKIN ARKADAŞIYLA ALDATINCA

"Bu fotoğrafta gördüğünüz benim eski erkek arkadaşım Mert. Bizim 2 yıllık bir ilişkimiz vardı. Ta ki Begüm denilen kaşarla beraber olana kadar. Begüm de bu arada benim en yakın kız arkadaşım. Ben öğrendim ki bu arkadaşların ilişkisinin 2'inci ayları doluyormuş. Bunu kutlamaya hazırlanıyorlarmış. Ben de onlara bir hediye vermek istedim. O yüzden bu videoyu çekiyorum ve Mert ile aramda özel olduğunu düşündüğüm bazı eşyaları gittigidiyor'da satıyorum."
ÇOK ÖZEL EŞYALARINI 1 LİRADAN SATTI

Genç kız bu videoyu Facebook'daki kişisel sayfasından yayınlamakla kalmadı, eski erkek arkadaşının kendisine hediye ettiği ipek geceliği, Mert'in "çok özel" fotoğraflarının bulunduğu Sony 10.3 MP marka dijital fotoğraf makinasını ve tüm milli takıma imzalatılmış futbol topunu 1'er TL bedel ile açık attırmaya sundu.

Gittigidiyor adlı sitede "İntikam" kodu ile önceki gün açık arttırmaya çıkan 3 ürün 5 saat içinde satıldı.

İŞTE O İNTİKAM VİDEOSU

iLLsu_meLLis
Co-Admin
Co-Admin
iLLsu_meLLis

Aslan Kaplan

Rep Gücü : 810
Tecrübe Puanı : 6
Doğum tarihi : 16/08/86
İş/Hobiler : Öğrenci:Müzik
Lakap : AbLacık(:

MesajKonu: Geri: aldatılan kızın acı intikamı ( yorum yapamıorm asıl kendini rezil etmiş )   aldatılan kızın acı intikamı ( yorum yapamıorm asıl kendini rezil etmiş ) Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 6:13 pm

Kız O hırsLa bunarı Yapmış, gidip ikisini de öldürebiLirdi de.. Kendisini ReziL ettiğiyLe KaLmış sadece...
YaReN
Administratör
Administratör
YaReN

Terazi Yılan

Rep Gücü : 2171
Tecrübe Puanı : 3
Doğum tarihi : 08/10/89
İş/Hobiler : öğrenci\hukuk
Lakap : ...

MesajKonu: Geri: aldatılan kızın acı intikamı ( yorum yapamıorm asıl kendini rezil etmiş )   aldatılan kızın acı intikamı ( yorum yapamıorm asıl kendini rezil etmiş ) Icon_minitimeSalı Tem. 28, 2009 6:30 pm

bence süper yapmış ayy koptum ya Very Happy Very Happy

aldatılan kızın acı intikamı ( yorum yapamıorm asıl kendini rezil etmiş )
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 3 üye 3 yorum
» ANNE HAKKI ÖDENMEZ (bir kizin gec anlayisi)