| ...Forum PayLasım... |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

| ...Forum PayLasım... |

SanaL aLemin SessizLiğinde Ses Getiren Forum:)

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

İkoncan Eda, Nurettin Hasma'dan AyrıLdı!

YazarMesaj
iLLsu_meLLis
Co-Admin
Co-Admin
iLLsu_meLLis

Aslan Kaplan

Rep Gücü : 810
Tecrübe Puanı : 6
Doğum tarihi : 16/08/86
İş/Hobiler : Öğrenci:Müzik
Lakap : AbLacık(:

İkoncan Eda, Nurettin Hasma'dan AyrıLdı! Empty
MesajKonu: İkoncan Eda, Nurettin Hasma'dan AyrıLdı!   İkoncan Eda, Nurettin Hasma'dan AyrıLdı! Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 9:44 pm

İkoncan Eda, Nurettin Hasma'dan AyrıLdı! 97961İkoncan Eda, Nurettin Hasman'dan ayrıldı
24 Temmuz 2009 Cuma 20:15
7 yıllık ilişki bitti... Magazin sayfalarının vazgeçilmez ikilisi ilişkilerini ortak aldıkları kararla bitirdiklerini açıkladı

Magazin sayfalarının vazgeçilmez ikilisi Eda Taşpınar ile Nurettin Hasman yollarını ayırdı.

Çeşme’de tatil yapan Taşpınar, ayrılıkla ilgili olarak şunları söyledi: “Yedi yıllık ilişkimiz bitti. Bu Nurettin ile ortak aldığımız bir karardır. Dostluğumuz, arkadaşlığımız eskisi gibi devam edecek ama artık sevgili değiliz. Yedi yıldan sonra bazı şeyler, bir takım duygular bitiyor, tükeniyor. Bu benim gibi Nurettin için de geçerli. Bu yüzden de ilişkimize noktayı koyduk. Tabii bizi yine birlikte gezerken, yemeğe giderken görebilirsiniz çünkü Nurettin benim en iyi dostum ve arkadaşım olacak.”

İkoncan Eda, Nurettin Hasma'dan AyrıLdı!
1 sayfadaki 1 sayfası