| ...Forum PayLasım... |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

| ...Forum PayLasım... |

SanaL aLemin SessizLiğinde Ses Getiren Forum:)

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Hadiseyi Bakan OğLu Taciz mi Etti?

YazarMesaj
iLLsu_meLLis
Co-Admin
Co-Admin
iLLsu_meLLis

Aslan Kaplan

Rep Gücü : 810
Tecrübe Puanı : 6
Doğum tarihi : 16/08/86
İş/Hobiler : Öğrenci:Müzik
Lakap : AbLacık(:

Hadiseyi Bakan OğLu Taciz mi Etti? Empty
MesajKonu: Hadiseyi Bakan OğLu Taciz mi Etti?   Hadiseyi Bakan OğLu Taciz mi Etti? Icon_minitimeSalı Tem. 21, 2009 11:00 am

Hadiseyi Bakan OğLu Taciz mi Etti? 96208Hadise'yi bakan oğlu taciz mi etti?
Güzel şarkıcı Hadise, Azerbaycan’da bir bakanın oğlu tarafından tacize uğradığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.

Güzel şarkıcı Hadise, Azerbaycan’da bir bakanın oğlu tarafından tacize uğradığı şeklinde çıkan dedikoduları yalanladı...Eurovision'da ülkemize 4.’lük getiren Hadise, Azerbaycan konserinde bir bakanın oğlunun tacizine uğradığı haberlerinin yalan olduğunu açıkladı.

İNSANLAR ÇOK YAHŞİ
Azerbaycan'da çok iyi karşılandıklarını anlatan Hadise, "Habere göre kendimi otelde odaya kilitlemişim. Ben ekibimle dışarı çıktım ve neşe içinde bowling oynadık. Azerbaycan insanı çok yahşi onları çok seviyorum, orada kimse bana kötü davranmadı" dedi.

Hayranlarının tacizine uğrayan Hadise'nin bu tür olaylar ilk kez başına gelmiyor. İlk parladığı yıllarda Hadise konser sonrası havaalanında bir Amerikalı tarafından tacize uğramıştı! Elle tacize maruz kalan Hadise apron alanını birbirine katarak Amerikalı'yı polise şikayet edip göz altına alnmasını sağlamıştı.

SUNUCUYA MÜDAHALE

Geçtiğimiz aylarda 31'inci Uluslararası TRT Çocuk Şenliği'nin gala gecesinde sahne alan şarkıcı sahnede zor anlar yaşadı. Gecenin sunuculuğunu üstlenen Didem Tolunay'ın sık sık sarılmasından sonra ellerinin göğsüne değmesinden rahatsız olan Hadise, sunucuya eliyle nezaketen müdahalede bulundu.

Hadiseyi Bakan OğLu Taciz mi Etti?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bakan karısı
» MiLLetvekiLi'nin 2 OğLu kız meseLesi Kurbanı!
» Tamer KaradağLı İLişkiyi İtiraf Etti
» Otaç'ın sevgilisine taciz...
» Pandaları anneleri terk etti