| ...Forum PayLasım... |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

| ...Forum PayLasım... |

SanaL aLemin SessizLiğinde Ses Getiren Forum:)

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

♥ Güzel Sözler

YazarMesaj
masum kedi
Administratör
Administratör
masum kedi

Oğlak At

Rep Gücü : 1790
Tecrübe Puanı : 1
Doğum tarihi : 20/01/91
İş/Hobiler : woleybol,tiyatro =)
Lakap : kedyciqq =)

♥ Güzel Sözler Empty
MesajKonu: ♥ Güzel Sözler   ♥ Güzel Sözler Icon_minitimeCuma Haz. 19, 2009 8:41 pm

♥️ Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir...

♥️ Gözlerin gökte olsaydı, yıldızlarda senin yüzünde utandırırdı yıldızları yanaklarının parlaklığı Tıpkı gün ışığının kandili utandırdığı gibi...

♥️ Kötümser yalnız tüneli görür,iyimser tünelim sonundaki ışığı görür,gerçekçi tünelle birlikte ışığı hemde gelecek treni görür.

♥️ Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine dönemeyeceksin!

♥️ Gerçek sevgi kötülük gördüğünde azalmayıp iyilik gördüğünde artmayandır.

♥️ Sevgi karanlık bir tünelde yakılan mum ışığı gibidir... Size yolunuzu gösterir ama uzakta ne olduğunu söylemez.

♥️ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...

♥️ Herkesi kusurları ile gören bir kimsenin senden de övgü ile bahsetmesini bekleme.

♥️ Sen Beni Bir Dağın Eteğindeki Gelincik Kadar Severken Ben Seni O Dağın Doruğundaki Kardelen Kadar Özlüyorum.

♥️ Buruk Bir Duygu Yüklenirse Yüreğine, Gözlerin Zamansız Dalıverirse Uzaklara, Hele Kulakların Deli Gibi Çınlarsa Bilki Bir Yerlerde Özlenmişsindir.

♥️ Duyguydu Yıllarca Bozdurup Harcadığımız, Sevgiydi Gölgelerimizi Kıskandığımız, Kaderdi Pençesinden Kurtulamadığımız, Mutluluktu Tadına Doyamadığımız, Aşktanda Öte Birşeydi Adını Koyamadığımız.

♥️ Yanağına Düşen Kar Tanesi Eriyip Dudaklarına Ulaştığında O Bir Damla Serinliği Benimle Paylaşmak İstersen Yüzüne Esen Rüzgara Dön. Bilki O Rüzgarda Ben Olacağım.

♥️ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.

♥️ Göz Damlalarının Yanaklarına Çizdiği Islak Patikaları Seyret, Seyret ki Yalnızlığın Acısını Anlayasın. Dudaklarını Okşayan Tuzlu Tanecikleri Hisset, Hisset ki Daha Güzel Ağlayasın
https://paylasim.all-up.com

♥ Güzel Sözler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ♥ Güzel Sözler....
» Şu Anda Dinlediğin Şarkıdan SözLer...
» BUGÜN DİNLEDİĞİNİZ ŞARKIDAN SÖZLER..
» Vural Savaş'tan tuhaf sözler
» Zamanda Guzel Bır Yolculuk